Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Barátnőtöket nyugodt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátnőtöket nyugodt szívvel engednétek el egy "csajos" bulira a discoba?

Figyelt kérdés

csajom mondja, hogy nagyon el akar menni a barátnőivel bulizni, merthogy hiányzik neki ez..:/

én nem tudok menni, meg sztem nem is akarja hogy menjek.

Bizalmam az a baj, hogy nem sok van, mert tudom milyen, ha iszik..:/ de pont ő az aki mondja mindig, hogy a részegség nem kifogás semmire, és hogy soha nem csinált még semmi "oylan" dolgot se részegen, se józanul... (itt az egyéjszakás kalandokra gondolt)

nagyon nyugtalan vagyok ezzel kapcsolatba...8 hónapja vagyunk együtt, lehet sokaknak ismerős a kérdés, mert kérdeztem a napokba hasonlót már.

ha megcsal, legalább tudom, hogy soha sem szeretett igazán, vagy csak egyszerűen nem vagyok elég jó neki, vagy a harmadik, hogy kevés időt töltünk együtt...

Én nagyon szeretem őt, és nem tilthatom meg neki, hogy elmenjen...hiszen ha jól akarja érezni magát, meg bulizni akar...

De most szakítsak ezért, hogy válasszon vagy a buli, vagy én? azmeg gyerekes dolog lenne.. szerintem...

22/F

2012. márc. 6. 12:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Na mi volt hétvégén? :)
2012. márc. 14. 18:52
 42/47 A kérdező kommentje:
megcsalt...XDDDD szóval nektek volt igazatok...sose szeretett...XD
2012. márc. 14. 19:17
 43/47 anonim ***** válasza:
Ez most komoly vagy csak szopatsz? :D
2012. márc. 14. 19:35
 44/47 A kérdező kommentje:
tényleg...smárolt valakivel...szerinte ez semmi, szerintem meg igenis sok...
2012. márc. 14. 19:37
 45/47 anonim ***** válasza:
Az igen!! :/ Legalább bebizonyosodott, hogy milyen. Szakítottál vele? Én ilyen után pláne nem tudnék megbízni a páromban...
2012. márc. 14. 19:40
 46/47 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a smárolás is megcsalás... Gondolom, ha Te csináltad volna, Ő is így gondolná...
2012. márc. 14. 19:43
 47/47 A kérdező kommentje:
rajta vagyok az ügyün.....XD
2012. márc. 15. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!