Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Barátnőtöket nyugodt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátnőtöket nyugodt szívvel engednétek el egy "csajos" bulira a discoba?

Figyelt kérdés

csajom mondja, hogy nagyon el akar menni a barátnőivel bulizni, merthogy hiányzik neki ez..:/

én nem tudok menni, meg sztem nem is akarja hogy menjek.

Bizalmam az a baj, hogy nem sok van, mert tudom milyen, ha iszik..:/ de pont ő az aki mondja mindig, hogy a részegség nem kifogás semmire, és hogy soha nem csinált még semmi "oylan" dolgot se részegen, se józanul... (itt az egyéjszakás kalandokra gondolt)

nagyon nyugtalan vagyok ezzel kapcsolatba...8 hónapja vagyunk együtt, lehet sokaknak ismerős a kérdés, mert kérdeztem a napokba hasonlót már.

ha megcsal, legalább tudom, hogy soha sem szeretett igazán, vagy csak egyszerűen nem vagyok elég jó neki, vagy a harmadik, hogy kevés időt töltünk együtt...

Én nagyon szeretem őt, és nem tilthatom meg neki, hogy elmenjen...hiszen ha jól akarja érezni magát, meg bulizni akar...

De most szakítsak ezért, hogy válasszon vagy a buli, vagy én? azmeg gyerekes dolog lenne.. szerintem...

22/F

2012. márc. 6. 12:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Azért nem pasizok, mert most fontosabb dolgaim vannak. Tudod suli (mert van, akinek ez is fontos), mellette meló, ha netalántán eljutok barátnőkkel valahova, örülök annak, hogy velük vagyok, és ennyi. Nem hiányzik most egy pasi az életemből. Egyelőre elég volt, h 5 évig irányítottak. Igen, lehet, hogy most frigidnek tűnök, de ez van, nem minden huszonéves kapkod a farkak után... Van, akinek van fontosabb dolga is.
2012. márc. 6. 13:03
 22/47 anonim ***** válasza:

a másik jó tanács:

ne nyálaskodj már ennyit,felnött férfi vagy,a nők nem szeretik,ha ennyire nyávorogsz,hogy igy szereted meg úgy szereted!

nem nyámnyila pasi kell nekünk!!!az,hogy itt nyálaskodsz,hogy mennyire szereted szép dolog,de majd ne csodálkozz,ha majd benyögi,hogy neki nem ilyen pasira van szüksége!

szard le ,had menjen oda ahova akar,majd meglátod,hogy többször fog keresni,mint te az hinnéd

2012. márc. 6. 13:04
 23/47 anonim ***** válasza:
szimpatikus hozzáállás. több ilyen nőt kérnénk.
2012. márc. 6. 13:05
 24/47 anonim ***** válasza:
18%
21/L : Értem. Szóval suli meg meló. Aztán megváltod a világot a közgazdász diplomáddal. Sok sikert hozzá kislány!
2012. márc. 6. 13:08
 25/47 A kérdező kommentje:

szerintem meg pont lefogja sz*rni hogy mit csinálok...

ha menni akar menjen, ha megcsal megcsal, de a megcsaláshoz 2 fél kell, és szerintem nem igaz, hogy csak az egyik fél hibája!

2012. márc. 6. 13:08
 26/47 Lifeishard ***** válasza:
100%

Tesókám, ha megengeded nekem ezt a hangnemet, itt alapvető bajok vannak, hidd el nekem.

1.) "Tudom, milyen, ha iszik..." Nekem is volt ilyen nőm. Ha ő is tudja magáról, hogy ilyen, egyszerűen mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de ha megaláz, annak viselje a következményeit. Ez nem fenyegetés, Tesó, egyszerűen csak férfi vagy, és nem adod oda a tartásodat, hidd el, a csajok is ezt akarják. Namost, emberek vagyunk, hibázunk persze, de azoknak vállalni is kell a következményeit. Ő hangoztatja, az alkohol nem kifogás. Ha ennek ellenére olyat csinál, amit nem kellene, valóra is váltod, amit mondasz neki. TUDOM, hogy qrva nehéz, ha szereted (tapasztalat), de ha nem teszel így, tuti, elveszted.

2.) A féltékenykedés ilyen formája ördögi kör, a 22-es csapdája. Agyonnyomod, naná, hogy menekülni akar, aztán meg majd hangoztatod, hogy Neked volt igazad. Ergo magad generálod a sz@rt magad körül, és lefelé evickélsz benne. Lazíts, szívjál be, vagy Te is menj el bulizni.

3.) Előzőhöz kapcsolódik: Mi az, hogy nincs külön buli??? Ember, a legrövidebb út egy kapcsolat szétqrásához, ha nincs a másiknak saját élete. Ha hanyagolod a barátaidat, lemondasz mindenről, nem csinálsz semmit nélküle, paradox módon nem azt fogja leszűrni a csaj, hogy ő számodra a legfontosabb, hidd el... (Hanem mondjuk azt, hogy folyamatosan "rajta csüngsz", függsz tőle, tehát gyenge vagy. A nők az erős faszikat szeretik.) Mindig legyen saját életed, járj néha külön utakon, ami nem azt jelenti, hogy mellékutakra tévedsz (wc-ben szop@tsz csajokat).

4.) Ha választás elé állítanád, nem csak gyerekes lenne, hanem szánalmas is.

5.) "Ha megcsal (...) kevés időt töltöttünk együtt..." Ahogy már írtam, nyilván nem tudhatom, mennyit vagytok együtt, de szerintem túl sokat. Mellesleg, ha megcsal, akkor ELŐSZÖR is ő volt tisztességtelen, MÁSODSZOR keresd magadban a hibát, bro.

26/F

2012. márc. 6. 13:20
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

24es: Ennyi jött le abból, amit írtam? Más még ennyit sem csinál. Amúgy-meg: közgazdász diploma??? :O

Nagyon rossz tapasztalataid lehetnek a lányokkal, hogy így általánosítasz. Hidd el, hogy nem minden lány k*rva!

Kérdező Neked meg továbbra is csak azt tudom tanácsolni, h inkább engedd el, így legalább megtudod, hogy milyen. Ha megcsal, akkor repítsd, ennyit ért. Ha meg nem, akkor meg bízz meg benne, mert a túlzásba vitt féltékenységgel nem csak Őt, de Magadat is kikészíted!

2012. márc. 6. 13:21
 28/47 anonim ***** válasza:

Figyelj engedd el.Gondnolj bele,milyen kapcsolat az, ahol az egyik megtiltja a másiknak, hogy elmenjen valahova!

A lényeg az, hogy nem ezen a diszkón fog múlni a kapcsolatotok!Menj el te is aznap a barátaiddal bulizni és akkor egálban lesztek:)

2012. márc. 6. 13:22
 29/47 A kérdező kommentje:

Lifeishard

köszönöm, igazad van...néha külön utak stb...

ez mind jó, de nemrégiben, meg aztkaptam tőle, hogy nem érzi, hogy szeretem...:/ nah msot erre mitlépsz?

ha meg túlságosan "rámászok" akko meg megfojtom...áhh sosincs ugy, hogy pont jó...

2012. márc. 6. 13:24
 30/47 anonim ***** válasza:

Lehet igaza van, nem szereted, ha már ennyire nem bízol benne. Én tuti nem lennék együtt a párommal, ha nem engedne el sehova, mert attól fél megcsalom. Ez így nem kapcsolat! Én is elengedem őt a haverjaival és teljesen megbízom benne. Amúgy ha megakarna csalni, akármikor, akárhol megtehetné, ha éppen nem vagy vele...

26N

2012. márc. 6. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!