Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Barátnőtöket nyugodt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátnőtöket nyugodt szívvel engednétek el egy "csajos" bulira a discoba?

Figyelt kérdés

csajom mondja, hogy nagyon el akar menni a barátnőivel bulizni, merthogy hiányzik neki ez..:/

én nem tudok menni, meg sztem nem is akarja hogy menjek.

Bizalmam az a baj, hogy nem sok van, mert tudom milyen, ha iszik..:/ de pont ő az aki mondja mindig, hogy a részegség nem kifogás semmire, és hogy soha nem csinált még semmi "oylan" dolgot se részegen, se józanul... (itt az egyéjszakás kalandokra gondolt)

nagyon nyugtalan vagyok ezzel kapcsolatba...8 hónapja vagyunk együtt, lehet sokaknak ismerős a kérdés, mert kérdeztem a napokba hasonlót már.

ha megcsal, legalább tudom, hogy soha sem szeretett igazán, vagy csak egyszerűen nem vagyok elég jó neki, vagy a harmadik, hogy kevés időt töltünk együtt...

Én nagyon szeretem őt, és nem tilthatom meg neki, hogy elmenjen...hiszen ha jól akarja érezni magát, meg bulizni akar...

De most szakítsak ezért, hogy válasszon vagy a buli, vagy én? azmeg gyerekes dolog lenne.. szerintem...

22/F

2012. márc. 6. 12:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
97%

ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!Szánalmas a kérdező is és egyes válaszadók is!!!!! Mi az,hogy biztos b@szni fog?:))))))) HA MEG AKAR CSALNI,ÚGYIS MEGFOG!!!!!!!!!!Na és ha megcsalna?:))) úgyse tudnád meg?mit érdekel az téged??? kisebbségi komplexusod van netán??? nem az a lényeg,hogy hozzád megy haza vagy bármi?? ha ezt nem engeded neki,akkor hogy fog kinézni az életetek?:))))))

a suliban is megcsalhat bárhol ha akar....ittasan???istenkém...attól,hogy valaki iszik nem változik vérbeli hivatásossá....baromság...szánalom netovábbja

2012. márc. 6. 13:38
 32/47 A kérdező kommentje:

bevallaná, mert ismerem, ha megcsalt...nemtudná titokban tartani előttem...

nem tiltottam emg nekI!!!!!! szó sincs erről!!!!!!! menni akar menjen!!!!

2012. márc. 6. 13:47
 33/47 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Attól, hogy nem csináltok mindig mindent együtt, még nem fogja úgy érezni, hogy nem szereted. Ha mondjuk nem bízol benne, az már ok lehet számára.

Látatlanba qrva nehéz ám tanácsot adni, Cimbi, mert lövésem nincs, ha együtt vagytok, mit csináltok, hogy viselkedsz, stb., tehát itt a gyiken senki nem fogja Neked megadni a tuti választ, hogy miért mond ilyeneket, Pajti.

Sok csajnál egyfajta szakítást előkészítő "szar duma" az, hogy úgy érzi, már nem is szereted (DE NEHOGY EBBE A MONDATOMBA KAPASZKODJÁL EGYEDÜL, VAZZE!), vagy érzelmileg akar zsarolni, esetleg csak arra vágyik, hogy a szemébe nézz, aztán jó szorosan magadhoz öleld és megcsókold. Az együtt töltött idő inkább minőségi legyen, mint mennyiségi; ha vele vagy, ne azon görcsölj, Cimbi, hogy már biztos nem szeret, meg elég jó vagy-e neki, mert akkor muja és szájtáti, bizonytalan viselkedésed lesz, aztán lesheted.

2012. márc. 6. 13:55
 34/47 anonim ***** válasza:
akkor emg mit rinyálsz itt????felnőtt 22éves férfi vagy!!! vagyis úgy látszik kisfiú!!!!:)))
2012. márc. 6. 14:01
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt hasonló szitu, pasimmal. persze, azt sosem lehet tudni, hogy pontosan mit gondol, mit érez a másik fél. de bejelentettem, hogy bulizni megyek, azt mondta oké, rendben, ő otthon ül, érezzem jól magam, de vegyem tudomásul, hogy ha egy csókról is tudomást szerez, végeztünk. hozzátette persze, hogy szeret, nem akar elveszíteni. tiszta sor. mond el ezt neki te is (ha így van, bár ahogy látom így). én ehhez tartottam magam, többször is írtam neki a buliból, ha pl. a közös számaink mentek (nem kérte), gyakran gondoltam rá, és eszembe sem jutott megcsalni. ha barátnőd szeret, ő is így fog tenni. tapasztalatom szerint ügyesen kell keverni a bizalmat a féltékenységgel. a pasim (valoszínüleg nem tudatosan) ezt tette. és imádom. NEM IGAZ, hogy a csajok azok után futnak, akik lesz@rják őket. s az sem igaz, hogy nyálas vagy és nem vagy erős férfi. szereted, féltékeny vagy, nem akarod elveszíteni. olyan csaj nincs akinek ez ne imponálna... tedd amit mondtam, meglepődnék ha nem lenne igazam.
2012. márc. 6. 14:10
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, ha valaki elmegy a barátnőivel bulizni az egyenesen arányos azzal, hogy megcsalja a párját? Ezzel fogod megölni a kapcsolatotokat, ha egy 15 éves fiú módjára gondolkozol...
2012. márc. 6. 15:45
 37/47 A kérdező kommentje:

lehet én is elmegyek bulizni haverokkal, aznap....hogy ne azon agyaljak egyfolytában, hogy mit csinálhat.

köszi a válaszokat, sokat segítettetek! :)

2012. márc. 6. 16:47
 38/47 anonim ***** válasza:

lehet 22 éves vagy,de agyilag zokni! nem egy senkiröl beszélsz,hanem a barátnödről! ha ennyire nem tudsz megbizni benne ,akkor az a te bajod! szegény leányt meg megfolytod a hülyeségeiddel...

hogy lehet már valaki ennyire idióta,szerintem te még ne csajozz,hanem játszál a homokozóban

2012. márc. 6. 17:00
 39/47 A kérdező kommentje:

látod mit okoz a szerelem...

ennyire még sosem voltam szerelmes, még az első barátnőmbe sem.

2012. márc. 6. 17:04
 40/47 anonim ***** válasza:
szerencsére olyan barátnőm van aki nem szokott bulizni járni, de ha menni akarna menjen. Én megbízom benne. Ha félrekefél repül, ezt ő is tudja, amúgy se fogja az orromra kötni ha megtenné.
2012. márc. 6. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!