Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Amikor a barátnőtöket ölelitek, akkor előtte/utána/közben megsimogatjátok a cicijét?
Simogatás alatt, igazából egy-két simítást értek.
A barátom szokta ezt csinálni sokszor, ami azért zavaró mert a meghitt pillanatokat is képes vele összerombolni egy pillanat alatt. Szeretem őt, de ez kicsit idegesítő, tekintve, hogy távkapcsolatban élünk és így eléggé "csakszexéspluszminthanormáliskapcsolatbanélnénk" szaga van.
A cicik simogatásának miértje egy férfinél elég komoly szimbólikus jelentéssel bír.
Ha zavar, hogy hozzá ér a melledhez, akkor beszéld meg vele.
Nekem volt olyan barátnőm, aki úgy begerjedt tőle, hogy alig bírtam lekaparni magamról...
Ja, a cicimmel ölelés közben.
29/F
Az én barátom cicifüggő. A nap szinte minden percében a cicimen csüng, pedig már 2 és fél éve vagyunk együtt, és még mindig ugyanúgy vágyik rá. De engem ez nem zavar, sőt! Legalább tudom, hogy még mindig ugyanúgy kíván. :)
Amúgy mi is távkapcsolatban ékünk, de nem a szex tart minket össze.
Ölelés közben nehéz, ahhoz hátulról kell ölelni.
Előtte meg nem jó, mert akkor ott nem ölelés lesz, hanem simogatás, sokáig. Nagyon sokáig!
Utána lehet, tetszés szerint.
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
22:27 azért mert tényleg ritkán látjuk egymást és ilyenkor általában két napot végigdugunk, de ugye hát egy nőnek szüksége van úgymond "érzelemre" is.:) Annyira nem zavaró amúgy, csak szöget ütött a fejembe.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!