Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Barátnőtöket nyugodt szívvel engednétek el egy "csajos" bulira a discoba?
csajom mondja, hogy nagyon el akar menni a barátnőivel bulizni, merthogy hiányzik neki ez..:/
én nem tudok menni, meg sztem nem is akarja hogy menjek.
Bizalmam az a baj, hogy nem sok van, mert tudom milyen, ha iszik..:/ de pont ő az aki mondja mindig, hogy a részegség nem kifogás semmire, és hogy soha nem csinált még semmi "oylan" dolgot se részegen, se józanul... (itt az egyéjszakás kalandokra gondolt)
nagyon nyugtalan vagyok ezzel kapcsolatba...8 hónapja vagyunk együtt, lehet sokaknak ismerős a kérdés, mert kérdeztem a napokba hasonlót már.
ha megcsal, legalább tudom, hogy soha sem szeretett igazán, vagy csak egyszerűen nem vagyok elég jó neki, vagy a harmadik, hogy kevés időt töltünk együtt...
Én nagyon szeretem őt, és nem tilthatom meg neki, hogy elmenjen...hiszen ha jól akarja érezni magát, meg bulizni akar...
De most szakítsak ezért, hogy válasszon vagy a buli, vagy én? azmeg gyerekes dolog lenne.. szerintem...
22/F
Na most őszintén!
Elmegy pár barátnőjével kikapcsolódni és neked az az első gondolatod, hogy biztosan megcsal??
Magadból indulsz ki??
Azért arra kíváncsi vagyok, kedves kérdező, hogy Te milyen gyakran jársz el a haverjaiddal a barátnőd nélkül?! Mert ha Neked jár a kikapcsolódás, akkor a barátnődnek miért nem? Meg mi az, hogy "elengedni", az apja, vagy az anyja vagy, hogy megmond hova mehet?! Rohadtul idegesítő, ha egy pasi felsőbbrendű lénynek képzeli magát, és azt hiszi, h ő bármit megtehet, bárhova elmehet, a másik meg maradjon szépen otthon a p.csáján (5 évig voltam ilyen kapcsolatban). Ha nem "engeded el" rád fog haragudni és előbb-utóbb be fog sokallni a kisajátítástól. Úgyhogy döntsd el, hagyod, hogy azt csináljon, amit szeretne, és veled marad, vagy bezárod és előbb-utóbb elhagy. Attól, hogy elmegy bulizni a barátnőivel, nem kell arra gondolni, hogy... na. Ha meg megcsal, akkor ennyit ért... Tovább kell lépni, le kell szarni. De nem minden lány k*rva!!!
Én pár hónapja vagyok szingli (az 5 éves kapcsolat után), és még így sem pasizok, nem még,hogyha párkapcsolatban lennék.
21/L
mondta, hogy menjek nyugodtan én is bulizni...
de ő úgyvan vele, hogy anyira szeretem, hogy ugyse csalom meg, (ami ígyvan, csak nagyon lazán veszi) és félválról veszi szerintem az egészet.
meg lehet fordítva sülne el, hogy "biztos a pasim is bulizik, smárol egy csajjal, kitudja micsinál, akkor én miért ne tegyem"....
21/L
szó sincs erről...csak egyszer már megbeszéltük, hogy nincs külön buli...és pont ő volt aki nem akart külön bulizni többször.
amugy nem járok el...majd minden 7 végét vele töltök, jóideje nem voltam már a haverokal partyzni, és hiányzik is...:/
Na látod, ha Neked hiányzik a haverokkal való partyzás, akkor neki miért ne hiányozna? Mi is ugyanúgy emberek vagyunk, társas lények, és hidd el, hogy ha kisajátítjátok egymást csak rosszabb lesz! Beszéljétek meg, h havonta egyszer menjetek el külön bulizni. De Te is és Ő is!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!