Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero embert lehet más irányba terelni?

Figyelt kérdés
20 éves biszex fiú vagyok és van egy 18 éves haverom! Kb 1 éve ismertem meg és nagyon megtetszett! Lehetséges hogy egy idő után megtetszek neki? Vagy esetleg egy alkoholmámoros estén fogadná a közeledésemet? (Homofób válaszolók kíméljenek!)

2012. márc. 4. 23:34
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem hiszem,legalábbis ha 100% heteró a haverod és nem akarod megerőszakolni akkor nem fogod rávenni.

Az idő/alkohol ezen nem változtat! Te viszont nagyon gáz helyzetbe kerülhetsz ha megkörnyékezed...

2012. ápr. 13. 21:04
 42/46 anonim ***** válasza:
79%
Nektek biszexeknek meg melegeknek van egy rahedli partnerkereső oldal. Miért nem ott keresgélsz, ahelyett, hogy olyanokat zaklatsz, akik kizárólag az ellenkező nemhez vonzódnak? Nagyon vigyázz ezzel, mert a heteró férfiak nagyon rosszul reagálnak arra, ha egy másik pasi bepróbálkozik. Volt egy exem (pasi), birkatürelmű, kedves, csendes srác volt. Egy szórakozóhelyen bepróbálkozott nála egy búza és természetesen visszautasította. Akkor még korrekt volt, normálisan elmondta, hogy ez nála nem pálya, sorry. De a csávó tovább folytatta a nyomulást, őt is azzal a szöveggel próbálta fűzögetni, hogy ezt is ki kell próbálni, amíg nem próbálta nem tudhatja milyen..stb. Na erre volt barátom olyan küldött az arcába, hogy a csávó 8 napon túl gyógyult. És nem azért kapta, mert búza volt, hanem mert egy nyomulós majom, aki nem tartotta tiszteletben, hogy elutasították.
2012. ápr. 20. 19:19
 43/46 anonim ***** válasza:
28%
Ide írsz és még szelektálni akarsz? Miért nem azt írod, hogy csak azok írjanak akik buz!k?! Azzal tisztában vagy, hogy a tápláléklánc csúcsára igyekszel pedig te rajta sem vagy?! A te léted egy degeneráció! Többen intelligenciának hívják, én csak türelemnek azt, hogy elfordítjuk a fejünket. Ne akard átlépni ezt a határt, húzd meg magad és örülj a levegőnek amíg jut belőle...
2012. ápr. 20. 19:36
 44/46 anonim ***** válasza:
63%
Én liberális vagyok, de azzal egyetértek, hogy minek heterókat zaklatni. A melegek között is vannak férfiasak.
2012. ápr. 20. 21:32
 45/46 anonim ***** válasza:
Csak heterofóbok és vadliberálisok használják a "homofób" kifejezést.
2012. jún. 5. 23:58
 46/46 anonim ***** válasza:
Nemhiszem hogy aki hetero az heterofób...Amúgy nem lehet más irányba terelni ezért hetero.Ha meg leitatod és kiderül durván be fog rád pöcceni.
2012. jún. 6. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!