Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero embert lehet más irányba terelni?

Figyelt kérdés
20 éves biszex fiú vagyok és van egy 18 éves haverom! Kb 1 éve ismertem meg és nagyon megtetszett! Lehetséges hogy egy idő után megtetszek neki? Vagy esetleg egy alkoholmámoros estén fogadná a közeledésemet? (Homofób válaszolók kíméljenek!)

2012. márc. 4. 23:34
1 2 3 4 5
 21/46 Homo Phil ***** válasza:
39%

Na ezt majd sokan lepontozzák, de nem tudom kihagyni:

Genetikailag mindenki hetero (igen, még a vélelmezett x kromoszóma problémások is), csak néhányan továbbtanulnak...

De:

1. ha tetszel neki lefekszik veled alkohol nélkül is

2. ha leitatod, gyakorlatilag megerőszakolod

3. ha az alkohol még nem mámor szintű (azaz még nem olyan, mint amikor érett heteroszexuális munkás férfiak sírva csókolgatják egymást egy sikeres gól után), csak arra szolgál, hogy NEKED csökkenjenek a gátlásaid annyira, hogy lépéseket merj tenni az ügyben, akkor ok.

2012. márc. 5. 11:41
 22/46 anonim ***** válasza:
39%

"Genetikailag mindenki hetero (igen, még a vélelmezett x kromoszóma problémások is), csak néhányan továbbtanulnak..."

Szóval a homokosok fejlettebbek mint a heterok? Na az ilyenek miatt is utálják sokan a b.zikat...

2012. márc. 5. 12:58
 23/46 anonim ***** válasza:
46%

"Szóval a homokosok fejlettebbek mint a heterok?"

Nem, csak módosultak. Nem minden változási irány fejlődés :). És ez nem homofóbia; a homoszexualitás nem áll összhangban a természettel, ez tény és pont.

2012. márc. 5. 14:56
 24/46 anonim ***** válasza:
24%

Kérdésedre válaszolva sehogy. Téged el tudna csábítani egy hetero csajszi.. Szitu ugyanaz. Gondolom ha biztos vagy a nemi identitásodban akkor nem. Na a heteroknál van ez így.

A részeg ember meg csinál hülyeségeket, de nem tudatosan.

2012. márc. 5. 15:35
 25/46 A kérdező kommentje:
Homo Phil: a 3. pontodban van némi igazság!
2012. márc. 5. 20:23
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Mióta az eszemet tudom, a fiúk érdekelnek, soha nem is tagadtam, viszont ennek ellenére a haverok és az ismeretlenebb srácok is (és van jópár homofób barátom) bírnak. A miértjét (és itt válaszolnék a kérdésedre) az egyik távolabbi ismerősöm fogalmazta meg: Tudod XY, én nem bírom a b*zikat, mert mindig kellemetlennek éreztem a társaságuk, ráadásul ronda se vagyok (tényleg helyes), és bepróbálkoznak, de te normális vagy, és azért mert látom rajtad, hogy inkább kötnéd fel magad, mintsem egy hetero srácot kényelmetlen helyzetbe hozz. Itt a lényeg. Persze, nekem is bejön némelyikük, de ha ők megtisztelnek azzal, hogy elfogadnak, akkor az a legkevesebb, hogy megtartom a 3 lépés távolságot, és eleve próbálok úgy gondolni rájuk, mint emberre(értsd. igyekszem a férfi-léttől elvonatkoztatni, pedig nekem se könnyű, mert a fiúk pláne fiatalon azért erősen hallgatnak a lenti agyukra is :). Szerintem klasszikus értelemben megtetszeni nem fogsz neki, de én is vettem már észre fiúkon (heterokon), hogy eljátszadoznak a gondolattal, de hálisten itt meg is torpan a dolog. Elismerem, ez sz*r helyzet, de próbáld a jó oldalát nézni: egy helyes, szimpatikus sráccal vagy, élvezd a helyzetet, és ne a farkaddal gondolkodj. Leitatni viszont szigorúan tilos!!! Lehánynám magam, ha ilyet tennék valakivel. Ha ezek után annyira közeledni akarsz, csak okosan, de ne felejtsd el mit veszíthetsz.

20/F

2012. márc. 6. 00:42
 27/46 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kellene úgy viselkedned, mint az egyik itteni kérdező haverja: előbújt a barátnak, az nem köpte le, és ettől máris az a téveszméje támadt, hogy a kérdező a szeretője.
2012. márc. 6. 01:00
 28/46 anonim válasza:
100%

Ne közeledj felé úgy, mert megjárod.. én hasonló esetben voltam, és már öngyilkosságon is gondolkoztam, mert nem lehetett semmi köztem meg a szerelmem közt, aki hetero fiú.

(el is mondtam neki, volt sok minden)

Legjobb amit tehetsz ha olyan a környezet hogy beszélgetsz vele meleg témákról is (alkoholt meg csak te iszol, hogy a saját gátlásaid levetkőzd, de NEM azért hogy rámássz), és ha jól veszi a dolgokat, 'coming out'-olsz neki. Ekkor ha benne is van hajlam, akkor előbb-utóbb közeledni fog (legalábbis ha meleg/bi, de nem jössz be neki, biztos elmondja hogy ez van nála is, de más az esete), ha meg nem, biztos barátként(haverként) néz rád továbbra is (ezért kell azt megállapítani hogy hányadján van a melegekkel, meleg társadalommal)

Szóval:

1)melegekről beszélgetés random téma közben

eredmény:

- utálja, ekkor itt megállsz és nem lesz semmi továbbra is haverok vagytok

- elfogadja (netán érdekli) ekkor coming out, és:

2.coming out

eredmény:

- elfogad, 'barátok maradtok' szöveg (itt azért biztosítsd be hogy nem érdekled-tudom ez nehéz-de a barátság miatt megéri)

- ha van benne hajlam érdeklődik: vagy irántad(hepiend) vagy csak úgy(barátság marad..)

Most már valahogy így közelednék ahhoz a sráchoz, akit noha azóta is nagyon szeretek, meg kell próbálni továbblépni.(mert az örlődés csak felemészt...)

2012. márc. 8. 18:10
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

nah szal.mielőtt engem is leszolnál h homofob vagyok leszögezem h :lány vagyok.imádom a melegeket.ezt most nem fogom bővebben kifejteni de lényeg h nem vagyok homofob.

szóval szerintem undorító lennne tőled ha leitatnád és ugy próbálkoznál be.mivel akkor lehet megadná magát, de lehet h józanon nem tenné.szóval ha beszeretnél nála probálkozni akkor józanon tedd.mert ha hetero ne akard megváltoztatni.meg az is lehet h majd ki akarja veled próbálni.és menyivel jobban fogsz így járni mintha átvernéd.de amugy h tetszik?csak meg akarod dugni vagy járni szeretél vele?

2012. márc. 10. 19:35
 30/46 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy milyen romantikus első alkalom lenne.
2012. márc. 10. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!