Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero embert lehet más irányba terelni?
Figyelt kérdés
20 éves biszex fiú vagyok és van egy 18 éves haverom! Kb 1 éve ismertem meg és nagyon megtetszett! Lehetséges hogy egy idő után megtetszek neki? Vagy esetleg egy alkoholmámoros estén fogadná a közeledésemet? (Homofób válaszolók kíméljenek!)2012. márc. 4. 23:34
11/46 anonim válasza:
neked kéne a legjobban elfogadnod hogy hetero, mivel te is elvárod hogy téged elfogadjanak. nekem van leszbikus ismerősöm, nagyon jó fejnek tartom de te biztos hogy nem vagy az. na most akkor lehet kiabálni hogy homofob...
12/46 anonim válasza:
Akkor most válasz egy biszex sorstárstól: Teljesen felesleges ezen pörgetned az agyad, mert a megszállottjává fogsz válni.
Ha leitatod, akkor azt elfelejtheted, hogy megdug, ha meg Te akarod megdöngetni részegen, az olyan, mintha megerőszakolnád. Biztos nem Ő az egyetlen attraktív lény a vonzáskörzetedben, nézz körül.
Amúgy honnan veszed, hogy heteroszexuális?
13/46 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem nincs bajom a leszbikusokkal vagy a bisex lányokkal. Még akkor sem, ha esetleg nálam próbálkoznak be, amennyiben megértik a "Nem"-et. Én semmilyen módon nem vonzódom a nőkhöz, nem taszítanak, de nincsenek rám úgy hatással. Szóval ha innék, se hiszem, hogy van az a pia mennyiség, aminek hatására ez változna. Egyébként vannak meleg ismerőseim fiúk is, lányok is, semmi bajom velük, ugyanolyan emberek mint bárki más. De ne akarjanak meggyőzni heterókat, arról hogy lehetnének bisexek is, amíg mi sem próbáljuk őket heteróvá nevelni.
14/46 A kérdező kommentje:
Onnan hogy volt már neki csaja meg szokott róluk beszélni!
2012. márc. 4. 23:58
15/46 anonim válasza:
Mert egy biszex srácnak nem lehet csaja? :D
16/46 A kérdező kommentje:
Nem merek nála bepróbálkozni! Beégnék!
2012. márc. 5. 00:01
17/46 Macs1209 válasza:
Nézd, ha 1 éve ismer, akkor tuti, levágta már, hogy téged nem csak a lányok érdekelnek. Innentől ha akarna valamit, ő hozná fel a témát. Tehát felejtős. Az alkoholos részt meg inkább nem is kommentálnám... Hetero esetben is elítélem, nemhogy ilyen esetben...
18/46 A kérdező kommentje:
Miért vágta volna le? Nem csináltam semmi olyat!
2012. márc. 5. 00:08
19/46 anonim válasza:
Azt sem értettem soha, hogy lehet nem felfogni, hogy egy hetero lánynak nem vagy az esete, de te már új szintre emelted a zaklatást.
20/46 anonim válasza:
Amúgy itt nem a homofóbia az oka, hogy elküldenek a p1csába, hanem az, hogy eszméletlenül visszataszító, amit fontolgatsz. Számomta hetero esetben ez így néz ki: "Adott egy kedves lány, akire mindig számíthatok, hogyan tudám megb*szni? Mi lenne, ha jól berúgatnám, akkor sikerülne? Prűdek kíméljenek!". Egyáéltalán nem vagyok homofób, ennek ellenére kiakaszt a kérdésed. Ha kiderülne egy haveromról, hogy meleg, azt leszarnám, de ha bepróbálokzna, nem állnék vele szóba többet. Ő a haverod, semmi több. Ha ilyennel próbálkozol, és betöri az orrod, akkor majd remélem ezt annak a számlájára írod, hogy ő is soviniszta és homofób...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!