Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (lejjebb)

Figyelt kérdés
szóval,van egy srác akivel mindennap találkoztunk,stb.. smároltunk,meg fogta a seggem,nagyonn megkedveltem,de amúgy semmi más nem történt.. és most hirtelen azzal az okkal jött nekem hogy egy volt csaja miatt nem akar rám nyomulni,mert szereti,és nem bírja elfelejteni.. most mit csináljak,hogy nyugodtan nyomuljon rám..sokat tudok róla,de most nemtudom mit csináljak...:( jah. 13 vok.. nyugodtan ribancozzatok,de nekem ez most fontos..nem akarom elveszíteni.. miiket tudnák most csinálni? valami...csábítós csajos cucc ami koromhoz mérten belefér a dolgokba?:(((
2012. márc. 4. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:

1. tanulj meg írni, lehet hogy megszeret tőle xD

amúgy meg, ha a másik csajt szereti akkor hagyd a fenébe.

13/L

2012. márc. 4. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Már elveszítetted. Legjobb amit tehetsz, hogy megörzöd a méltóságod és nem foglalkozol vele.
2012. márc. 4. 19:00
 3/5 A kérdező kommentje:
tudok írni,csak idegees vagyok emiatt...:( és ha ez a baja akkor eddig se nyomult volna..wááh..:D nem bírom hagyni..ahhhoz túlságosan kedvelem a gyereket..:(
2012. márc. 4. 19:02
 4/5 Picilàny (1986) ***** válasza:
Saja elúszott ez a hajò...:( hagyad mert ha sikerül is nem téged szeret....nincs ló jó a szamàr felàlàst meg hanyagold főleg 13 évesen :)
2012. márc. 4. 19:14
 5/5 A kérdező kommentje:
itt szerintem nem a kor a lényeg.csak ugye... szerintem nem ez a baja haneem valami másért.. :D mert akkor ha eddig is szerette nem lenne most csaja,mellette meg velem kavar. ..szóval.
2012. márc. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!