Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy hányingeretek volt egy adott személyről? Lejjebb
Fiú vagyok.
Volt egy lány aki tetszett.
De mással jött össze és gondolom le is feküdtek már vagy 1000x
Én olyan vagyok,hogy ha idejönne hozzám.hogy próbáljuk meg már a gondolattól is elkapna a hányinger,hogy egy olyanhoz hozzányúlni akit előtte pont ez a selejt dugott :S
A belem kifordulna.
ismerem azt akivel most van együtt azért mondom,és ezek után én nem tudom,hogy kinek kéne.
Kötve hiszem, hogy ez a lány térden állva fog csúszni előtted, hogy légy szíves járj velem, és szexeljünk, szóval ne aggódj, senki nem kényszerít, hogy rosszul legyél ettől.
Amúgy meg csak neked undorító, hidd el, hogy más majd később boldogan lefekszik vele. Ez van.
Egyébként csak úgy mellékesen hadd kérdezzem már meg mi olyan hánytatóan undorító dolog van abban, ha egy lány lefekszik a barátjával ezerszer? Az, hogy nem te vagy az a barát? :D
a 3 dik miatt :) azaz a 3 dik válaszolónál a pont :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!