Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tanácsra van szükségem egy nagyon bonyolult helyzethez, mit tegyek?
Azért írok ilyen sokat,hogy lássátok ,hogy miken mentem át,hogy mindent tudjatok, mert nagyon tanácstalan vagyok..
Az az előző barátnőmmel majdnem 3 évet voltunk együtt. Az utóbbi fél évem arról szólt,hogy hol együtt voltunk hol nem.Az az igazság,hogy én is sok mindent elrontottam,de ő is és mikor erre rájöttem, nagyon szerettem volna helyrehozni,de nagyon nagyon.Összejöttünk újra, az első 1-2 hét még elment..aztán egyre rosszabb lett,ő inkább a barátnőkkel lett volna mindig és nagyon érzéketlen volt velem nem törődött semmivel,folyton veszekedtünk és egyszer megmondtam neki mindent hogy mit tesz, hogy észrevegye és akkor leesett neki és szakított velem,mert azt mondta h nem akarja,hogy ő gond legyen nekem,meg hogy jobbat érdemlek,meg azt akarja, hogy valaki mellett teljesen boldog lehessek,amit ő nem tud megadni,mert a családjában nagy problémák vannak és az elveszi minden erejét. Próbáltam erről lebeszélni,de nem lehetett,elfogadtam a döntését. Először nagyon kivoltam,de rájöttem, hogy ha ennyire nem veszi észre az erőfeszítéseimet akkor tényleg hagyni kell. Beletörődtem és éltem az életem és 1 hónapra rá, megkeresett azzal,hogy ő azóta teljesen rosszul van, megöli a lelki ismerete,nagyon szeret,nemtud nélkülem élni élete legnagyobb hibája stb. Időközbe megismertem egy lányt akivel nagyon jókat beszélgetek csak az a gond hogy külföldön lakik,és egy állástól függ,hogy hazaköltözik-e ami 1 hónap mulva derül ki. Az illető lánnyal bejövünk egymásnak,de az előző folyton ír és kezdenek visszajönni a régi érzelmek,de már nem tudom, hogy tudnám-e vele folytatni, csábít a gondolat, hogy ha így megbánta,meg ennyire akarja, boldogok lehetnénk,de nemtudom mit tegyek nagyon tanácstalan vagyok. Nemtudom mit tehetnék..
köszi :)
már csak azért is,hogy ezt a sok szart amit írtam elovlastad, kössz a tanácsot is :D
ha belemész, a problémák megint elő fognak jönni, amx egy kicsit később. én is azt tudom mondani, hogy várd ki a hónapot, ha ideköltözik a lány, akkor nyert ügyed van, nem lesz több kérdés, mit kell csinálnod!
aztán majd utána, ha mégsem költözik közel a külföldi lány, és még mindig úgy gondolod, összejöhetsz az előzővel, bár általában úgyis szakítás lesz ismét belőe. én ebben az esetben keresnék egy másikat, hagynám az előzőt.
köszönöm a tanácsokat :)
hát igen,ezért hezitálok nagyon,mert ha úgy érez mint én mikor szakítottunk,akkor minden kifogástalan lenne,mert én akkor nagyon jó voltam hozzá, de viszont ottvan az is hogy ha eddigse működött akkor most mért működne..
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
Elhanyagolt, nem kellettél neki. A "találj valakit aki teljesen boldoggá tud tenni" duma kamu. Ne dőlj be ilyen marhaságoknak.
Szerintem annyi történt, hogy más után kajtatott, ezért hagyta, hogy lekopjál. De nem jött össze a dolog, így egyedül maradt. Ekkor gondolt egyet, és nálad próbálkozott be.
A régi érzelmek inkább emlékek, nem élnek már. Tudjál tovább lépni.
Ha tegyük fel mégis összejönnétek: max. 1-2 hónap erőltetett boldogság, és még még 2 hónap agónia. Ugyan azt a játékot játszanátok végig, mint az előző szakításokkor. Kell ez neked?
Persze lehet nincs igazam, de ez a véleményem.
23F
igen, ez is pontosan igaz amit modntál,erre is sok esélyt látok
kössz neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!