Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a fiúval mit tehetnék? (nagyon bonyolult)
Figyelt kérdés
Nem tudok rajta kiigazodni,néha nagyon boldog,néha nagyon szomorú,ha velem van akkor általában boldog,most egy ideig jóban voltunk,és szinte mindent elmond nekem,megbízik bennemm,és folyton segít nekem amiben tud,a szívén viseli a sorsomat,tényleg odafigyel rám, de miért csinálja ezt,azt nem mondja,ő csak segít,és ha rákérdezek miért??? nem jön rá kézzelfogható válasz, attól tartok belém szeretett,csak nem mondja ki,én ezért egy ideje hideg vagyok vele,és kerülöm,hátha veszi a lapot,h nem én vagyok számára az ideális társ, de ő nem is értem miért,annyira naivan megbízik bennem és szeret,h ennek ellenére bátran odajön hozzám, egyáltalán nem zavartatja magát,az se érdekli,ha körülöttem vannak a barátnőim, és szerintem még mindig azt hiszi,hogy én vagyok neki az igaz,pedig nincs így. Volt hogy bunkó voltam vele,de őt az sem zavartta,uyganolyan határozott és magabiztos maradt mint előtte,és továbbra is angyon barátságos velem,pedig erre semmi okot nem adok. Mit csináljak most? Olyan hihetetlen alak, nem is értem,álomvilágban él,és nme veszi észre,h nekem ez ne mjön be, mit csináljak? Nem is értem,hogy lehet valakinek ekkora önbizalma,hogy képes azt hinni,h én is kedvelem2012. febr. 11. 12:25
1/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, beszélj vele őszintén. Ez a leg korrektebb amit tehetsz
2/6 anonim válasza:
Idővel majd te is megtanulod, hogy a férfiak nem értenek a női jelekből. Egyenesen meg kell mondani neki mi a hézag, különben szenvedhetsz vele még jó ideig.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon el van szállva magától,szerintem nem ezen a földön él...szerintem észre sem veszi,ha valami rosszat csinálnék neki,annyira megbízik bennem...csak attól félek ,ha konkrétan megmondom neki,mi van,akkor azzal nagyon nagy pofáraesést fogok neki biztosítani..
2012. febr. 11. 12:54
4/6 anonim válasza:
Szerintem azzal sokkal jobban ártasz neki, és elítéltetted magad mint szemét ribanc, ha csak sugalmazod, hogy neked nem kell.
Minél előbb őszinte vagy vele és fair, annál előbb túljutsz rajta fájdalmak nélkül. Viszont ha húzod a dolgot, akkor sanszos, hogy az lesz a vége, hogy "te csak kihasználtad és eteted a srácot és egy utolsó vagy!..."
Ez megint egy tapasztalatbeli jó tanács.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy létezik ilyen ember, akkora önbizalma van mint egy ház,és ráadásul a semmire...És van néhány ember,belértve én is akikban így feltétel nélkül megbízik,és bármikor segít,ha szükség van rá,bármikor oda mer jönni hozzám,szerintem nem ismrei azt a szót,hogy félelem. Bármikor elbeszélget velem,lazán,vidáman,és közvetlenül. Olyan különleges,és érthetetlen,mint aki nem ezen a földön él. Nem is gondolkozi kszerintem csak hisz,és amit ő hisz,az úghyis van,ezért félek,h mi lesz ha rájön,h ez mégsincs így
2012. febr. 11. 13:04
6/6 anonim válasza:
Kellemetlen, ha valaki ennyire nem veszi a lapot. Főleg, ha a másik fél nem csak nem szimpatizál vele, de megveti. Folyamatosan azt írod, hogy hatalmas az önbizalma, pedig nincs mire, stb. Szerintem az sosem baj, ha valakinek van önbizalma. Ha egy magától elszállt tirpák tahó lenne, akkor megérteném, de ilyesmit nem írtál, csak hogy bizalmas veled, pedig már nem tartasz igényt a társaságára. Az a mondat speciel eléggé bántja a szemem, hogy "Nem is értem,hogy lehet valakinek ekkora önbizalma,hogy képes azt hinni,h én is kedvelem". Miért, ki vagy te, hogy ekkora kegy legyen, ha kedvelsz valakit? Mondd meg neki, hogy nem bírod, és akkor legalább megszabadultok egymástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!