Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belekeveredtem egy bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekeveredtem egy bonyolult szerelmi ügybe. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden és tömören megfogalmazni. A lényeg az, hogy egyszer régen majdnem összejöttem valakivel, aki szerelmes belém a mai napig, de sajnos nem tud megbízni bennem. Én nagyon szerettem őt, de időközben megismerkedtem a legjobb barátjával és hát ő nagyon kedves és érzékeny, őszinte típus, hát beleszerettem, és ő is belém. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket válasszam mert még mindig éreztem valamit az előző iránt, viszont a másikhoz jobban vonzódom. Lényegtelen, a barátaim azt tanácsolták, hogy azzal kezdjek akit először szerettem, mert őt biztosan szeretem, a másik lehet, hogy csak egy hirtelen fellángolás, ezért megírtam neki, hogy én nem akarok tőle semmit, és még mindig az elsőt szeretem. Na most a gond az lenne, hogy ezt már akkor megbántam amikor elküldtem neki, és magamnak hazudtam vele a legnagyobbat, mert azóta is csak csak annak az adatlapját tudom nézni facebookon és csak arról az illetőről tudok beszélni folyamatosan, akinek megírtam, hogy nem kell nekem... rájöttem még is ő kell de sajnos már ő sem bízik bennem. Tudom, nagyon hibáztam, előbb kellett volna gondolkodnom, mint cselekednem, de ami megtörtént, az megtörtént. Viszont szeretném jóvá tenni. Szerintetek mit kéne tennem, hogy megbízzon bennem és elhiggye, hogy már tényleg őt szeretem, mert időközben rájöttem, hogy ő az aki nekem kell...? Tudom hülyének néztek most páran. És én is magamat... de tényleg szeretem őt és szeretném, ha bízni tudna bennem és bele merne kezdeni velem egy kapcsolatba. Előre is köszönöm a válaszokat. 18/L
2012. jan. 27. 03:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos túl hosszú a magyarázat és senkinek nincs kedve elolvasni.
2012. jan. 27. 03:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Én elolvastam nyugi. :)

Nekem az a véleményem, hogy picit szüneltesd a dolgot mindkét sráccal. Ha keresnek ők is és tartják az igényt a társaságodra, beszélgess velük, de hagyd lenyugodni a kedélyeket szerintem.. mondjuk én tuti nem tudnék így belebonyolódni pasiügybe, de ez én vagyok. :D

Idővel viszont ők is megnyugszanak, ez biztos. :)

2012. jan. 27. 06:40
 3/7 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha dugsz mindenkivel.
2012. jan. 27. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
fel kéne nőni...
2012. jan. 27. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Ajánld fel nekik:

polyamory

Így nem kell választanod. Két farkat egy csapásra.

2012. jan. 27. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Látom tényleg kilehetsz, ezt is éjjel fél négykor sikerült megírnod..remélem nem ez miatt nem tudsz aludni.

Szóval...az a helyzet, hogyha most kevésbé akarok megértő lenni, akkor azt mondom neked:

Rosszul döntöttél, tudnod kellett volna, hogy 'ha választanod kell, akkor a másodikat, mert ha az első mellett másba is bele tudtál szeretni, akkor nem szeretted igazán' ebben van igazság és lehet, hogy csak azért kell neked a második, mert nem kaphatod meg.Sajnos gyakran esünk abba a hibába, hogy az kell, amit nem kaphatunk meg, elhitetjük mindenkivel(még magunkkal is), hogy ő a MINDENÜNK aztán megkapjuk és paff. Észrevesszük a hibáit és kiderül, hogy mégse olyan jó az illető.

Lehet jobb elfelejteni mind a kettőt, nehogy összejöjj ketteskével és rájöjj, hogy egyeske kell.

De ha megértőbb akarok lenni, akkor azt mondom, hogy

sajnos hibát követtél el, van így az ember.Kár hogy most jöttél rá ki is kell igazán és nem hinném, hogy szerelemnek lehetne nevezni az egyeskéhez való kötődésedet. Szerintem úgy tudod eldönti, hogy tényleg ketteske kell, hogy belegondolsz mi most az életedbe a legfontosabb...ha ANNÁL is fontosabb ketteske, ha még azt is odaadnád érte, akkor ne legyél egyeske mellett, mondd meg neki, hogy mást szeretsz (természetesen kedvesen, de őszintén!) és próbáld felvenni a kapcsolatot a másikkal.Meséld el neki a sztorit a te szemszögedből, mondd el neki, hogy tudod, hogy nehéz most bizalmat teremteni, de úgy gondolod idővel mehetne..Ha hajlandó végig hallgatni az már pozitívum, ha nem is hallgat végig, akkor kénytelen vagy elfelejteni (ami szörnyen nehéz, de a barátaiddal töltött idő megkönnyíti). Szóval ha végig hallgatott, akkor is visszautasíthat még, hameg olyasmit mondd, amivel azt jelzi, hogy oké, próbálkozzunk bizalom építéssel, akkor jó helyzetben vagy és törekedj arra, hogy újra bízzon...kedvesség-őszinteség...csak ez később se kerüljön háttérbe.

2012. jan. 27. 14:50
 7/7 A kérdező kommentje:

14:50 : Köszönöm szépen válaszod és, hogy időt szántál rám. Megfogadom a tanácsod :) Megpróbálom elérni, hogy bízzon bennem.

Pompom2011: Neked is köszönöm ! :)

2012. jan. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!