Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít bonyolult kapcsolatnak szerinteteK?
Mikor mondja egy srác a kapcsolatra,hogy bonyolult,ha elvileg minden oké közte és a csaj között. Illetve fordítva.
Lehet fél a komoly kapcsolattól,mivel már csalódott vagy van más valaki?
jaja! azt vagy azért írják ki mert:
- csak szexpartnerei vannak ergo nincs fix kapcsolata
- vagy mert olyan csajszival dug vagy van együtt néha akinek van pasija
Én a helyedben nem venném alapul a facebook kiírásokat ezzel kapcsolatban. pl. csomó leányzót ismerek,aki kiírja,h kapcsolatban,pedig nincs is senkivel,vagy csak kialakulóban van...
Ha meg csak szimplán azt kérdezed mi számít bonyolult kapcsolatnak a facebooktól függetlenül. az megint egy külön dolog, pl. ha van még 1 nő,vagy több az életében.
De ugyanakkor az is lehet bonyolult kapcsolat,ha mondjuk adott 1 fiú és 1 lány,és egyiküknek sincs senkije,és vonzódnak egymáshoz,de ezt még nem ismerték be,és csak utalgatnak,ez is lehet bonyolult.
Még 1000 meg 1000 példát lehetne felsorolni,most ennyire futotta
Üdv
F
Köszönöm a válaszokat, főként a 3-at.
Én egyébként faceboktól függetlenül gondoltam... De úgy látszik, hogy minden a körül forog...
"Mi számít bonyolult kapcsolatnak szerinteteK?"
Nincs olyan.
"Mikor mondja egy srác a kapcsolatra,hogy bonyolult"
Ha nőies. Ugyanis a "bonyolult a kapcsolatom" tipikus butanő-szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!