Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy kapcsolatnak vége?
Azért fáj ennyire, mert ott hagytál egy biztos pontot. Egy fontos dolgot. A leírásod alapján otthagytál egy magbízható, odaadó partnert, akire egész életedben számíthatál volna. Normális családod lehetett volna, stb.
A kíváncsiság az újra pedig előtört...
Azzal szerintem te is tisztában vagy, hogy amit most otthagytál életed végéig bánni fogod. Ez a tipikus esete annak amikor az embere azt mondják, hogy al első az igazi.
Neked az volt, eldobtad. Viszont mostmár csak magadra számíthatsz, a srácot felejtsd el. Keress mást őt pedig hagyd békén. Könnyebb lesz mindkettőtöknek ha kerülitek egymást.
21f
Mintha sajót magamat hallanám, pont így vagyok.Szeretem a volt barátomat, nagyn jól érzem vele magam de ez nem elég, van egy pasi akit viszont annyira szeretek, hogy képes vagyok éveket várni reá. Az a baj ha már bizonytalanok vagyunk az érzéseinkel kapcsolatban s nem tudjuk valójában mit is érzünk? Folytassuk vagy nem? Akkor az nem igaz szerelem és pont mint nállad nállam is megmaradt aszeretet. Nem birom ki ha nem beszélhetek vele. Ha viszont együtt vagyunk akkor fúrcsa érzések jönnek, hogy mit csinálok és?
Csak annyit mondhatok adj esélyt az új kapcsolatnak. Én legjobban a magánytól félek és, hogy olyat mint ő nem fogok kapni, hogy úgy mint ő senki nem fg viszont szeretni. Rájöttem ez nem igaz, mindenki megérdemli hogy szeressék és , hogy viszont szeressen! A legjobb barátnőm mindig ezt mondjaÉ Őt nem neked szánták az égiek, jön majd egy jobb akire vágysz, mert megérdemled!
Merj próbálokzni, és nyitni az új felé! Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy megfogadod Újévi fogadalomként, hogy adsz magadnak egy lehetőséget, aztán ha nem megy nem muszáj erőltetni, de legalább próbáld ki!!
Sok sikert és BOLDOH ÚJ ÉVET KÍVÁNOK:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!