Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy kapcsolatnak vége?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátommal. Megcsaltam a nyár folyamán, nagyon megbántam, megbocsátott. Azóta próbáljuk helyrehozni a talán már helyrehozhatatlant. Én nekem elkezdett udvarolni egy fiú. Szimpatikus, adtam neki teret de a határokat betartva. Nem kellett volna ez sem, úgy érzem a barátomnál jobb embert nem találnék soha de tudom ez így már nem működhet.Nem szeretem már teljes szívemből,legalábbis a tetteim ezt bizonyítják.Nagyon fiatalon jöttünk össze 15évesen, ezeket a 'bakikat' ennek teszem be. A családját nagyon szeretem, nehéz az elválás tőle és tőlük is! Sokszor megbeszéltük, hogy vége de mikor együtt vagyunk akkor mindig mintha mi sem történt volna.Most viszont megelégelte az állandó bizonytalanságomat és kijelentette, hogy tényleg vége. Ő ezt már nem bírja. Teljes joggal mondta ezt, viszont úgy érzem, hogy rosszul döntöttünk.Harcolnom kellene érte, de még ha sikerül is, mert tudom hogy sikerülne..meddig tartana? fél esetleg 1évig..aztán lehet megint 'bekattanok' és hülyeségeket csinálok de nem biztos.Viszont baromi nehéz, 4év az 4év. Ő az akivel tudom szép életem lehetne és családom. Talán már tényleg nincs visszaút..Sajnálom, hogy így alakult nagyon-nagyon, békében sikerült elválnunk ezért hálát kell adnom. Szeretem Őt, de ez már nem elég..vagy mégis? Miért voltam állandó bizonytalanságban..befolyásolható személyiség vagyok de ennyire? Bárkinek mondtam, azt mondta ez már nem működhet de én is így éreztem..most viszont hogy ő kijelentette, szétszakadok a kétségbeeséstől hogy elveszítettem végleg.
2012. jan. 1. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ahogy irtad: befolyásolható személy vagy és én ehhez hozzátenném, hogy picit naiv. A helyedben nem a pasikra öszpontosíttanék hanem leülnék és feltenném magamba a kérdést, hogy "mi is kell nekem" Majd amikor tudod, hogy ki vagy te akkor kezdj uj párkapcsolatot
2012. jan. 1. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nyers leszek és durva, de ezt elb@sztad. Ha állandóan "bakizol", ne akarj hűséges lenni. Talán korán kezdtétek, valóban. Mondj le róla. 4 év nem olyan sok.
2012. jan. 1. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért fáj ennyire, mert ott hagytál egy biztos pontot. Egy fontos dolgot. A leírásod alapján otthagytál egy magbízható, odaadó partnert, akire egész életedben számíthatál volna. Normális családod lehetett volna, stb.

A kíváncsiság az újra pedig előtört...

Azzal szerintem te is tisztában vagy, hogy amit most otthagytál életed végéig bánni fogod. Ez a tipikus esete annak amikor az embere azt mondják, hogy al első az igazi.

Neked az volt, eldobtad. Viszont mostmár csak magadra számíthatsz, a srácot felejtsd el. Keress mást őt pedig hagyd békén. Könnyebb lesz mindkettőtöknek ha kerülitek egymást.

21f

2012. jan. 1. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem sértésből mondom: de én kiraknálak mint macskát sz*rni és úgy érzeném nekem teszel szivességet ha békénhagysz. Aki ennyre bizonytalan, az rohadtul tud ám idegesíteni.
2012. jan. 1. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
ha a barátodban lenne tartás.akkor szakitott volna veled amikor ki derült hogy meg csaltad.én az ő helyében már semilyen esélyt nem adnék neked.mert ahogy le irtad megbizhatatlan vagy!sajna ez a valóság.szegény srác
2012. jan. 1. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Mintha sajót magamat hallanám, pont így vagyok.Szeretem a volt barátomat, nagyn jól érzem vele magam de ez nem elég, van egy pasi akit viszont annyira szeretek, hogy képes vagyok éveket várni reá. Az a baj ha már bizonytalanok vagyunk az érzéseinkel kapcsolatban s nem tudjuk valójában mit is érzünk? Folytassuk vagy nem? Akkor az nem igaz szerelem és pont mint nállad nállam is megmaradt aszeretet. Nem birom ki ha nem beszélhetek vele. Ha viszont együtt vagyunk akkor fúrcsa érzések jönnek, hogy mit csinálok és?

Csak annyit mondhatok adj esélyt az új kapcsolatnak. Én legjobban a magánytól félek és, hogy olyat mint ő nem fogok kapni, hogy úgy mint ő senki nem fg viszont szeretni. Rájöttem ez nem igaz, mindenki megérdemli hogy szeressék és , hogy viszont szeressen! A legjobb barátnőm mindig ezt mondjaÉ Őt nem neked szánták az égiek, jön majd egy jobb akire vágysz, mert megérdemled!

Merj próbálokzni, és nyitni az új felé! Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy megfogadod Újévi fogadalomként, hogy adsz magadnak egy lehetőséget, aztán ha nem megy nem muszáj erőltetni, de legalább próbáld ki!!

Sok sikert és BOLDOH ÚJ ÉVET KÍVÁNOK:D

2012. jan. 1. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak én nem csaltam meg ennyiben külömbözünk!
2012. jan. 1. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
A kérdező és az utolsó, mintha az exem lenne. A különbség annyi, hogy ő már felfogta, sosem kaphat vissza.
2012. jan. 1. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Először is egy tetves ribanc vagy, mert a megcsalásra nincs indok, sem bocsánat. Az én szememben egy félredugás után automatikusan véget ért a dolog és nincs második esély. Ezután még próbálkozni és úgy tenni mintha minden jó lenne kb. olyan mintha szívmasszázst alkalmaznánk egy lefejezett emberen - csakhogy egy morbid példával éljek - meg lehet próbálni, se semmi értelme. Ahelyett, hogy összehúznád magad és bizonyítanál még jössz ilyenekkel, hogy tered adtam neki, de a határokat betartva. Szóval ezek szerinted csak kis bakik? Akkor vajon mi nálad a súlyos vétség? Érdekes, ha kapcsolat kell, akkor érett nő vagy, de ha hülyeséget csináltál, amiért vállalni kéne a felelősséget, akkor csak egy naiv kislány. Te nem befolyásolható vagy, hanem HÜLYE, aki kifogásokat gyárt a saját szemét viselkedésére. A srácot pedig már rég elvesztetted. Én biztos, hogy az első félrekúrásod után eszméletlenre rugdostalak volna. K.rvára örülök, hogy megol a kétségbeesés. Az ilyeneknek ez jár.
2012. jan. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!