Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég bonyolult, Mit tehetnék? :\ (lent)
Elég bonyolult, már szakítottunk a barátommal, de tegnapi buli előtt lefeküdtünk, amiről tudom hogy nagyon nagy hiba volt... nem is rám vall, de a szemében láttam azt a régi csillogást.. de mindegy.
Aznap este berúgott, és smárolt egy lánnyal. Este amikor kezdett józanodni, amikor hazakísért akkor feltette magának a kérdést, hogy miért tette ezt, meg hogy miért okoz nekem ezzel fájdalmat. ( Olyan részeg volt, hogy nem emlékezett semmire, én mondtam el neki, hogy előttem smárolt a lánnyal. Nem akartam hogy hazakísérjen, de erősködött, hogy nem enged haza egyedül )
Másnap, azaz ma. Én kerestem 2xer, ő fel sem hívott, pedig ingyen beszélünk. Nagyon hülyén érzem magam, hogy kerestem... nem kellett volna. Nem tudom mit kéne csinálnom. De lehet azért nem keresett, mert egész nap aludt, az este miatt .. nem tudom.
Teljesen tanácstalan vagyok, mit tehetnék.., tudjátok ilyenkor ha kívülről látnám magam tudnám a választ, de képtelen vagyok normálisan gondolkozni..:\
22.34 es vok
jah és kérdezd meg a barátodat h mit érez a csaj iránt, én is megtettem ésmegkaptam az őszinte válazt miszeritn csak fellángolás ovlt smmi más , és igazat mondott! :)
sok sikert ;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!