Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult az ügy nem tudom mit tehetnék nem akarom h pórul járjak Segítene valaki? (részletek lent)
Én egy x.es lány vagyok és van egy x+2.es srác aki szerelmet vallott egy hete. Nos engem sok-sok negatív dolog ért az életben ezért nehezen nyílok meg az embereknek. Elmondtam neki és nagyon megértően fogadta. Azóta rengeteget beszéltünk a lehető legőszintébben, és sok közös pontot találtunk és a "legrosszabb" az hogy eltudnám magamat képzelni mellette :)
Most jön a negatív.
A volt barátnője az én barátom. Ő azt mondta h csúnyán becsapta és közben még 2 lánnyal is kavart miközben vele volt (a lány csak később tudta meg). Erről ennyi elég.
Nem akarom h nekem is ilyen élményben legyen részem de már kezdek belebolondulni a fiúba...
Ha nincs mitől félnem akkor meg nem szeretném sokáig halogatni a dolgot mert úgy se lenne jó vége. Help me !
Az én egyéni véleményem az hogy ha nem akarsz újabb csalódást akkor hadjad nem kell futni minden fiú után futkos még pár darab ebben az országban ;-)!
Ha igaza van a barátnődnek és megbízol benne(barátnődben) akkor tuti csúnyán szólva csak lukra jtszik a kölyök!
18/F
Üdv:PUBY
Hasznos volt amit írtam?
18/F
Hű ezt most hallom először egy lánytól!:D
18/F
sztem próbáld meg és ha már elolvastam a te meséd akk mondok énis 1rövid sztorit:)
nagyon hasonlít a tiedhez:)
dettó ugyanezvolt h a pasi a bnőmmel járt előtte és a bnőm mondta h ilyen volt meg olyan volt meg minden..de én nemhalgattam rá!
és most 1éve vagyok 1ütt a sráccal és mindíg mindent megbeszélünk sose csalt meg!!!!:)
és most jön a legérdekesebb rész...:D
később kiderült h a bnőm azért mondta mert szerelems volt még a pasimba:)
de hálistennek mentem a sajátfeejm után és már 1éve boldog vagyok mellette:)
nemkell mindíg másra halgatni és ha mindenbe na rosszat nézed akk sose leszel igazán boldog:)
sok sikert kívánok neked:)
17/L
Már vége van, mert keveset tudott velem lenni és talán ezért már nem szerettem...
nem sokat tudtam meg az igazságról de nagyon jó haverok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!