Tavaly kizártak az egyik pókerteremből. Ha most megint beregisztrálnék, elképzelhető, hogy indok nélkül kizárnának? (elég bonyolult, részletek lent)
Összejátszottam egy haverommal Partypokeren, emiatt kizártak, és elkobozták a számlán lévő összes pénzt (kb 80ezer Ft). Végülis jogosan tették, mind1. Viszont azt mondták, hogy ha csinálok még egy felhasználónevet, azt indok nélkül törlik és veszik el a pénzt.
Aztán megcsináltam a jól ismert pokerstrategys kívzt, kikértem az 50$-t másik pókerterembe, minden rendben ment.
Most kaptam strategytől egy mailt, második bónusz kezdőtőke ajánlatra, ezt viszont csak a Partypokernél használhatom fel... Ha beregisztrálok, akkor lehet, hogy elveszik az 50$-t és kizárnak automatikusan? Vagy leehet még a strategy is kizárna ilyen esetben?
Mit csináljak szerintetek?
ha már NEM ugyanaz a a géped van meg(ugyanis ha kizárnak IPcímről veszik észre , h te voltál megint) tuti nem zárnak ki :)
de szerintem ha belépsz nem zárnak ki ..., mert 1 év elég sok idő ...
de inkább ne pókerezz ! (se ott sem máshol)
IP cím nem géptől, hanem nettől függ. De ezen kívül is észrevennék, pl név és cím alapján.
Hát az, hogy ne pókerezzek.. Köszi a jótanácsot!:D Bár nem biztos, hogy megfogadom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!