Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul bonyolult lett a kapcsolat. Hogyan szakitsak, mi az elso lepes?
Figyelt kérdés
sziasztok. en egy 29 eves (nem magyar allampolgaru, ezert tessek a helyes irasi problemakat elnezni) kijevben elo fiu vagyok. van egy ket eves parkapcsolatom. en a lakasan lakom vele mar szint ugy 2 eve. en melozom, o nem es nem is akar. ellottem ugy elt meg hogy volt egy alberloje. ahogy ossze koltoztunk, en megkertem hogy az alberlojet szollitsa fel a kikoltozesre. en stabil de nem sok penzt hozo melon dolgozom. elado vagyok. mar kolcsont is szettem fel a bankbol hogy valahogy kihuzzuk. majd megjottek az apro broblemak es ebbol mar mindig balhet csapunk. a konyhan en fozok, de ez azert mert en szeretek fozni. mar abbolis balhe van ha rumlit hagyok m,agam utan pedig volna ideje kitakaritani. es ha van tarsasag meg bepialni is szeret. szoval lassan betelik a pohar. mar beszeltem vele. de semmi. fdenyegettem hogy elhagyom, de semmi. megprobaltam a sporolast es mindig megjegyezni hogy ha o is melozna egy par honap allatt ossze szednenk egy kis penzt es nyaralhatnank valami tengerparton.de semmi. megigertem ha jol viseli magat akkor remontot csinalok a lakasan.de semmi. szoval lehet ezek utan mar mindenki ott hagyta volna. nemtudom. de ha azt mondom hogy megyek akkor mennem kell. most jonnek a gondok. de hova? esmibol? ahogy marirtam sokat nem keresek es meg a hitelt is lekell zarnom. ok valahogy talalok lakhelyet tegyuk fel.. vagy keressek masvalakit magamnak es aztan menjek? ha volna tartalekom akkor okes volna minden. de igy? itt kijevben nem ismerek senkit szinte. en zarkozott tipus vagyok. pedig mar itt elek 9 eve. valakinek van vagy volt hasonlo helyzete?2012. febr. 29. 20:59
1/10 anonim válasza:
Biztos van olyan hirdetés,ahol lakótársakat keresnek.Ez külföldön is nagy divat.Akkor csak egy szobát kellene bérelned.
Megmondod a barátnődnek, hogy elég volt belőle és elköltözöl.Amint lesz annyi pénzed, hogy ki tudjál venni egy kis szobát.
Kezdj el már most keresgélni az interneten hirdetéseket.
2/10 anonim válasza:
ne haragudj haver, de szerintem még nem túl sokan voltak ilyen helyzetben... :S
3/10 anonim válasza:
Нічого не говори йому, і збирати гроші, якщо ви не можете змінити Піль для волокна.
6/10 A kérdező kommentje:
sosem voltam en sem ijen hejzetben, de igy alakult. Mar a takarekoskodast el is kezdenem. De ha megtudja, akkor azonnal mennem kell.
Amugy te ukrajnai honnan vagy?
А я тебя хочу поправить. Не йому а ее.))
2012. márc. 1. 00:13
8/10 A kérdező kommentje:
merre hol?
2012. márc. 1. 17:31
10/10 A kérdező kommentje:
i eto gde?
2012. márc. 2. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!