Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent pontosan a bonyolul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent pontosan a bonyolult kapcsolat?

Figyelt kérdés

Elolvastam pár kérdést, néhány oldalt, de nem lettem okosabb.

Valaki azt mondja, hogy a bonyolult kapcsolat a melegek élettársi viszonya, mert hát ezzel én se mennék ki az utcára dicsekedni.

A második vélemény szerint az a kapcsolat bonyolult, melyben az illetőnek szeretője, szexpartnere van!

Harmadik hozzászólás alapján az a bonyolult kapcsolat, amikor valaki éppen válófélben van a férjétől/feleségétől, és a válóper mögött egy harmadik "nő vagy férfi" áll, akivel egyenlőre még bonyolult a kapcsolat.

A negyedik bejegyzés alapján egyszerűen csak az van bonyolult kapcsolatban, akinek a kapcsolata egyéb okok miatt (veszekedések, csalódások, távolság, féltékenység, egyéb) azzá vált.

Az ötödik vélemény szerint a bonyolult kapcsolat nem egyezik meg az előző - negyedik - véleménnyel, hiszen pont azért bonyolult, mert az összejövés körülményei teszik bonyolulttá, vagyis az egyik fél arra vár, hogy a másik szakítson a párjával, VAGY pl. egy nő rámozdul egy srácra, úgy hogy van barátja!

Hatodik és egyben utolsó vélemény szerint az előző

- ötödik - megjegyzés nem bonyolult kapcsolat, mert egy egészen más ok miatt áll fenn bonyolult kapcsolat a két fél közt: pl. a lány szülei nem helyeslik a kapcsolatot egy roma fiúval, vagy a túl nagy távolság miatt, esetleg a korkülönbség miatt, mert a lány 16 éves, a párja meg 30.

De mindketten nagyon szeretik egymást!

21/F

2011. ápr. 25. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt mindenki a saját tapasztalatai alapján tudja csak leírni! Akinek volt bonyolult kapcsolata!

Mindenkinek mást jelent egy bonyolult kapcsolat!

Mindenki mást választ adhat erre, ami neked bonyolult az nem biztos h másnak is az!

Ami az egyik válaszolónak bonyolult az nekem nem biztos h az....

stimmt??

2011. ápr. 25. 16:28
 2/4 anonim válasza:
No és ha egy testvér pár mindkét taqja szerelmes lenne belétek,az milyen?
2011. ápr. 25. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:

az bonyolult :)

Tudom régi kérdés, de még hátha elolvassa valaki :)

Egyébként nagyon sokan vannak bonyolult kapcsolatban, olyanok is, akiknek facebookon nem ez áll. Nekem is volt már olyan, hogy bonyolult volt, de ha ezt facebookon közzé is teszem, akkor csak még bonyolultabbá vált volna, ezért maradt a státusz simán "kapcsolatban"

2014. jan. 26. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

10 és fél évvel a kérdés kiírása után is az van, hogy nagyjából ez egy emberi hülyeség, a döntésképtelenek és a bizonytalanok eszköze.

Ugyanis az, hogy párkapcsolatban vagy-e vagy sem, az teljesen digitális, kettes számrendszerben leírható IGEN vagy NEM állapot. SZINGLI vagyok vagy párkapcsolatban élek. Nincs köztes lét. Ugyanis a szerető az nem párkapcsolat, az egymásba szerelmes melegeké pedig az. Ez kb olyan, mint az élő és a halott. Nincs kicsit élő meg nagyon halott. A kómában lévő ember is életben van, a hulla meg halott.

A párkapcsolat is vagy van vagy nincs. Nem lehet bonyolult. Csak jól el kellene határolni. A plátói szerelem, a szeretői státusz, a kúúrópajti, a rendszeres prostituálthoz járás ezek nem párkapcsolatok, de a házasok, az élettársak, az egymásba szerelmesek, akik együtt "járnak" ezek mind mind párkapcsolatok.

2021. dec. 10. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!