Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok beleszólna az ellenkező neműekkel való barátságaidba?
Figyelt kérdés
Mennyire zavarna, ha mondjuk fiút létetekre nem mehetnétek el kettesbe sehova a haveri barátnőddel. Vagy ha lány létetekre egy barátoddal nem találkozhatnál mert a párod megsértődne. Nálam ez szakítóok... Ha valaki ennyire féltékeny és gyerekes a semmire tutira kidobnám, főleg hogy a barátaim valószínűleg sokkal régebb óta ismerem mint az éppen adott páromat.2012. márc. 1. 21:06
11/20 anonim válasza:
Az nem olyan! Mondom: fiú és lány között barátság nincsen, és én már csak tapintatból (PLUSZ azért, hogy nehogy megszédüljek) sem mennék kettesben sehová egy lánybarátommal, miközben van barátnőm.
12/20 anonim válasza:
Nem kerülném el a fiúbarátaimat, vagy a baráti társaságot, csak mert ellenkező neműek is vannak ott, de nem késő esti édeskettesekkel ápolnám a barátságot, mert az tényleg gyanús.
13/20 A kérdező kommentje:
én sem későesti édeskettesre gondoltam. Csak elmenni kocsmázni, beszélgetni. Most csak azért mert a kedves páromnak nem tetszik nem fogom egy olyan barátommal megszakítani a kapcsolatot akit kiskorom óta ismerek...
2012. márc. 1. 22:37
14/20 anonim válasza:
Ne is szakítsd meg. Ha szeret téged, nem fog ilyenért ott hagyni. Ha pedig idegbeteg, menjen orvoshoz.
15/20 anonim válasza:
Ez pl nálam nagyon kellemetlen kérdés... mert az exem a fiú haverja miatt hagyott ott, annyira összemelegedtek. Nem nagyon tudok ettől elvonatkoztatni, de nem is szeretném féltékenykedés miatt elrontani a mostani kapcsolatomat, nehéz ez.. :S Jaa és mondom ezt úgy, hogy a legjobb barátom lány.. szóval a másik oldalról is tudom a dolgot.
16/20 anonim válasza:
Pofánverném egy kizsírozott tepsivel.
17/20 anonim válasza:
Ha kettesben akarnék találkozni egy férfi barátommal és nem díjazná a párom, én megérteném. Nálam ez nem válóok. Annál is inkább mert én már jártam úgy, hogy hagytam hogy egy korábbi párom találkozzon kettesben a haver barátnőjével... Aha, haver volt ám tényleg. Hát ez van, én ezt kaptam valakitől akiben megbíztam, és teljes mértékben megadtam neki a szabadságot. Azóta ha nem is teszek szóvá ilyesmit a páromnak, őszintén szólva kissé rossz érzés, mert mindig eszembe jut az a bizonyos eset. Ebből kiindulva én nem is szoktam kettesben találkozni ellenkező nemű haverral, mert nem akarom, hogy a páromnak rosszul essen. Persze, jó hogy ha az emberben 100%-ig megbíznak, éppen ezért is igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy még a gyanú árnyéka se vetődjön rám. Az viszont már szakító ok, amikor az azonos nemű barátnőmmel nem találkozhatok "Ki tudja tényleg odamész-e" címszó alatt. Ilyen is volt már. Egyébként az én esetem lehet, hogy speciálisabb egy kicsit, mivel a párom munkája miatt nagyon ritkán tudunk érdemben egy kis időt eltölteni, valszeg nem ugrálnék örömömben, hogyha az ilyen alkalmakkor inkább egy kis barátnőjével szeretné múlatni az idejét. Le lehet pontozni, de nálam ez lenne inkább szakító ok. (Olyan körülmények között, hogy velem, a párjával csak nagyon ritkán tud együtt lenni. A havernőjét nyugodtan felhívhatja telefonon is, ezen felül meg úgy normális ha azzal ritkábban fut össze.)
18/20 Dottorre válasza:
Kiraknám, mint macskát...-ni.
Ahogy Apám tanította: "Barátnőd akármennyi lehet az életben, viszont igaz barátokból kevés".
Volt olyan kapcsolatom, aki megpróbált beleszólni, nem járt jól. Szerencsére voltak és van is olyan nő, aki elfogadja, sőt akár még be is illeszkedik a párja társaságába, és fordítva is.
19/20 A kérdező kommentje:
Ha a páromnak lenne haveri barátnője én nem ellenségeskedést szülnék hanem összebarátkoznék az illetővel... Nem hoznám készakarva szar helyzetbe a másikat, választás elé állítva
2012. márc. 2. 12:06
20/20 Lifeishard válasza:
Az én páromnak is van olyan fiúbarátja, akit régebbről ismer, mint engem, és gyakran találkoznak. Az más kérdés, hogy szinte soha nem "félreérthető" körülmények (este/kettesben stb.) között. A túlzott féltékenykedéssel könnyen a "barátok" karjaiba lehet kergetni a párunkat. Abban is hiszek persze, hogy fiú és lány között nincs őszinte jó barátság, mert az egyik többet akar. Szerintem a kulcs az, hogy akkor is az ellenkező nemű barátjával van-e valaki, mikor a párja mellett lenne a helye, még akkor is, ha vannak ugyan dolgok, amiket egy barát jobban megért, helyzetek, amikor nagyobb támasz egy barát. Ha igen, akkor lehet kezdeni aggódni. Előbb nem érdemes és felesleges is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!