Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bulizós lányoknak milyen fiú kell?
Azokra a lányokra gondolok, akik sokat buliznak, de ennek ellenére nem buták és könnyűvérűek, hanem viszonylag okos, jó tanuló, rossz szokásokkal nem rendelkező, nagyon szép csajok. Tipikusan gazdag szülők gyerekei. Magyarul 10/10-es nők.
Az 'ilyeneknek' milyen pasi kell? Megismertem egyet, de szerintem én nagyon nem a célcsoportjukhoz tartozom.
Kedves bulizós lány: sokan buliznak, a fent leírt lány pedig amolyan sztereotípia, melynek egy képviselőjét nemrég megismertem.
Volt már barátnőm, de persze nem ilyen 'top class'.
Így utólag objektívebben meg tudom ítélni a dolgot. Neked talán csak tökéletes barátaid/barátnőid voltak?
Brad Pitt helyett lehet Justin Timberlake, Robert Pattinson vagy valamelyik másik ilyen. :D
"szóval, azt akarod mondani h neked a barátnőd nem volt a világ közepe, hanem úgymond, " beérted a kevesebbel"? mert ha igy van akkor az nagyon gáz felfogásra vall......"
Te egy szép kis rózsaszín álomvilágban élsz gondolom. Szóval ha valaki tudja, hogy a barátja/barátnője nem a legszebb, akkor gáz a felfogása? Túl sok romantikus filmet néztél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!