Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 16-20 év körüli lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16-20 év körüli lányoknak minden féle képpen fontos, hogy bulizós pasija legyen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
a jócsajoknak igen
2011. jún. 27. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Én személy szerint örülök, hogy nem bulizós a párom.
2011. jún. 27. 12:04
 3/10 bix ***** válasza:
a bulizós csajok nem jönnek majd össze egy otthon ülő pasival, ha meg igen akkor nem lesz hosszú életű. ezért. mindenki olyat keres ami az életstílusába, az ütemébe és formájába belefér. ezért ritka a könyvmoly és plázacica páros, bár pár millió a bankban áthidal sok különbséget azért
2011. jún. 27. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
nem
2011. jún. 27. 12:15
 5/10 anonim válasza:
Nem fontos.
2011. jún. 27. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
ez csajtól függ... :) ha bulizós a csaj akkor bulizós pasi kell neki, ha meg otthon ülős a csaj akkor egyértelmű h otthon ülős pasit akar majd szerintem :)
2011. jún. 27. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos.:)
2011. jún. 27. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:

17 éves vagyok és ritkán megyek bulizni, az is inkább koncert. :)

Ha bulizós csajról van szó, akkor elképzelhető, hogy a lány szeretné, hogy a srác is ilyen legyen, de ezt meg kell beszélni az illetőknek, hogy kinek mi lenne jobb.

Nem kell éjjel-nappal buliznia amúgy a srácnak ahhoz, hogy a csajjal együtt legyenek. ;)

2011. jún. 27. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Lánytól függ. Én 19 éves vagyok, és nem jönnék össze bulizós fiúval azon egyszerű oknál fogva, mert én nem vagyok az. Inkább megyek kirándulni, moziba stb, mint buliba, még a házibuli a tűrhető kategória. A párom is ilyen szerencsére.
2011. jún. 27. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos
2011. jún. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!