Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak ma már az ilyen fiúk nem is kellenek?
18 éves vagyok, kb. 188 cm magas 78 kg.
Okos, értelmes embernek tartom magam,de sehogy sem tudok egy párt találni magam mellé. Jó tulajdonságaimból néhány példa, hogy segítőkész és önzetlen vagyok.
Legrosszabb tulajdonságom, hogy kicsit félénk vagyok.
Szeretnék egy társat aki elfogad olyannak amilyen vagyok, vagy ma már esélyem sincs?
Félénk = Luzer. Ezt tanuld meg.
Az baromság hogy csak a parasztok kellenek a csajoknak, azok olyanok is, de a félénkség az a legrosszabb csali a világon.
Önbizalom a kulcs, odamész és lehengerled őket, ilyenkor arra kell gondolni, hogy van bőven másik, nem sikerül, akkor jön a következő.
Az első 5-nél nem fog menni, a 6. rád fog kattani.
Ne izgulj! Te is meg találod a lányokkal a közös hangot,csak lehet te a későn érő típus vagy,nem biztos hogy azok boldogabbak akik már 15.évesen csajoztak.
Lehet nem jó helyen keresed a párod,ha félénkebb vagy,olyan helyekre menj ahol a félénkebb lányok is járnak,kiálitás,nagyobb könyvtárak,természet járók egyesülete.sport uszoda stb. ez azért is fontos,mert ha olyan helyre jársz ami téged is érdekel,nagyobb az esélyed olyan partnert találni,akivel hasonló az érdeklödési köröd is.De azért a félénkségeden javits már..nem esznek meg ,ha beszélgetni probálsz valakivel.
Legrosszabb tulajdonságom, hogy kicsit félénk vagyok.
ha félénk vagy meghaltál
Az elso csaj nekem is baromi nehezen jott ossze! De tole rengeteget tanultam a tarsas kapcsolatrol! Ha mar legalabb 1 csajod is volt fogd fel ugy, hogy az osszes tobbi is ugyanugy mukodik. Ez egy jatek s ebben a jatekban a legnagyobb vesztes az aki el sem akarja kezdeni mer fel a bukastol!!!
Nem vagyok jo kepu, nincs penzem, a dumam is eleg lagymatag. De baromi batornak tunok9!!!) az utolso 10 evben mindig volt parom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!