Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak ma már az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attila9302 kérdése:

A lányoknak ma már az ilyen fiúk nem is kellenek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, kb. 188 cm magas 78 kg.

Okos, értelmes embernek tartom magam,de sehogy sem tudok egy párt találni magam mellé. Jó tulajdonságaimból néhány példa, hogy segítőkész és önzetlen vagyok.

Legrosszabb tulajdonságom, hogy kicsit félénk vagyok.

Szeretnék egy társat aki elfogad olyannak amilyen vagyok, vagy ma már esélyem sincs?

2012. febr. 27. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Félénk = Luzer. Ezt tanuld meg.

Az baromság hogy csak a parasztok kellenek a csajoknak, azok olyanok is, de a félénkség az a legrosszabb csali a világon.

Önbizalom a kulcs, odamész és lehengerled őket, ilyenkor arra kell gondolni, hogy van bőven másik, nem sikerül, akkor jön a következő.

Az első 5-nél nem fog menni, a 6. rád fog kattani.

2012. febr. 27. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Általánosítasz. Ne hisztizz..
2012. febr. 27. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Ne izgulj! Te is meg találod a lányokkal a közös hangot,csak lehet te a későn érő típus vagy,nem biztos hogy azok boldogabbak akik már 15.évesen csajoztak.

Lehet nem jó helyen keresed a párod,ha félénkebb vagy,olyan helyekre menj ahol a félénkebb lányok is járnak,kiálitás,nagyobb könyvtárak,természet járók egyesülete.sport uszoda stb. ez azért is fontos,mert ha olyan helyre jársz ami téged is érdekel,nagyobb az esélyed olyan partnert találni,akivel hasonló az érdeklödési köröd is.De azért a félénkségeden javits már..nem esznek meg ,ha beszélgetni probálsz valakivel.

2012. febr. 27. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Legrosszabb tulajdonságom, hogy kicsit félénk vagyok.

ha félénk vagy meghaltál

2012. febr. 27. 16:15
 5/12 Diavolino44 ***** válasza:

Az elso csaj nekem is baromi nehezen jott ossze! De tole rengeteget tanultam a tarsas kapcsolatrol! Ha mar legalabb 1 csajod is volt fogd fel ugy, hogy az osszes tobbi is ugyanugy mukodik. Ez egy jatek s ebben a jatekban a legnagyobb vesztes az aki el sem akarja kezdeni mer fel a bukastol!!!

Nem vagyok jo kepu, nincs penzem, a dumam is eleg lagymatag. De baromi batornak tunok9!!!) az utolso 10 evben mindig volt parom.. :)

2012. febr. 27. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem mind működik ugyanúgy :( én most ezen szívok ezerrel.
2012. febr. 27. 16:23
 7/12 anonim ***** válasza:
18 évesen mit vársz?:D minden héten új barátnő vagy mi,:D járj olyan helyekre ahol hozzád hasonlóak vannak... és tanulj meg bánni a nőkkel... ne foss be ha ebszélni kell velük (nem arra gondolok hogy azt kérdezd meg hány óra)...
2012. febr. 27. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Küldj el képet. :)
2012. febr. 27. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
A mai lányok a műmájerekre buknak. Pont, mintha az egyik fiúbarátomat hallanám (6 év múlva). Vannak olyan lányok, akiknek ez tetszene, csak kevés. Ezek az enyhén b*zis srácokra buknak az enyhén k***vás lányok. Én sem értem. Azért mondom, hogy olyan vagy, mint az egyik barátom, mert ezek illenek rá, amiket leírtál. Csak félek, hogy a többiek beleviszik a rosszba. De ne búsulj, vannak lányok, akiknek az ész az első, nem pedig a kinézet.:)
2012. febr. 27. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Kép? Mutass képet és beszélek:D
2012. febr. 27. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!