Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak ma már az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attila9302 kérdése:

A lányoknak ma már az ilyen fiúk nem is kellenek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, kb. 188 cm magas 78 kg.

Okos, értelmes embernek tartom magam,de sehogy sem tudok egy párt találni magam mellé. Jó tulajdonságaimból néhány példa, hogy segítőkész és önzetlen vagyok.

Legrosszabb tulajdonságom, hogy kicsit félénk vagyok.

Szeretnék egy társat aki elfogad olyannak amilyen vagyok, vagy ma már esélyem sincs?

2012. febr. 27. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban sose a félénkséged emeld ki. Nem kell Supermannak lenned, csak azt lássa a lány, hogy nem ijedsz meg a dolgoktól és megoldásokat keresel.

Például oda mersz menni hozzá, és szólni neki 2 szót... elpirulás nélkül.

Aztán van lány, akinek ez kevés - ez hamar ki fog derülni.

De sok lánynak elég, ha csak egy kicsit bátrabb vagy nála.

2012. febr. 28. 03:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Láttam a profilt amit küldtél, köszi:). Szerintem jól nézel ki, de ne légy félénk!:D HA így nézel ki, és ha jó a stílusod is...:P akkor bármilyen lányt magad köré tudsz csavarni. Én 15 vagyok, és így profilép alapján tetszesz nekem:) Úgyhogy, ne légy félénk, sok siket!:):D
2012. febr. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!