Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Jogosan esik ez rosszul?
16/L vagyok, barátom 15/F, 4 hónapja járunk. Egy iskolába járunk, így minden nap találkozunk, de csak SULIBAN!
Hozzánk sajna nem jöhet. Én sose kértem, hogy én menjek át hozzá, hanem, hog többet kellene kettesben lenni. Talán, ha egy hónapban 2x vagyunk kettesben együtt...
Minden szünetben együtt vagyunk, de volt, hogy már ott is alig beszéltünk. Ma egyszer se jött ki, oda se jött hozzám....erre írt egy üzenetet miután hazaért, hog beteg vagyok-e? Írtam neki, hogy ha nem tűnt volna fel, voltam ma iskolában, ennyit erről...Én csak több kettesben töltött időt kérek, tőlem lehetne az is, hogy suliban nem vagyunk együtt, de többet kettesben. Vagy nem engedik el, vagy már nem tudom....És most ez is, észre se vette, hogy nem vagyok iskolában, azt hitte beteg vagyok.....
Hát, a családomat ne sodorjuk ide inkább.:) Sok lelki problémám volt.
Szeretnek engem, de ez hosszú.
De nem lehet az ember szerelmes kamaszkorban?:) Olvastam pár helyen, hogy van aki leéli vele az életét. Lehet, hogy ritka, de na.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!