Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok ezen?
csináljatok külön kasszát.
mondjuk minden hónapban vonassatok le egy megtakarítási számlára saját névre egy bizonyos összeget, a maradékot költsétek számlára kajára, így mindkettőtök össze tud spórolni magának arra, amit szeretne, és majd nem a rezsi-és kosztpénzt veri a kedves férjed az új laptopjára.
nálunk így van, kiválóan működik. nekem a bőr sülne le a képemről ha a párom pénzén fedezném a hóbortjaimat.
"Nem óriási, de azért nagy kiesés, főleg ha arra gondolok, kb. 10 napja nincs egy fillér se a számláján, mindent én fizetek. Csak az én számlám is közeledik a nullához."
Na így igen, hogy sz*rul álltok anyagilag! Ha nem zavarná be a pénzügyi ütemezést, akkor nem szólnék, de örültem volna ha elmondta volna. Esetleg tudnánk is beszélgetni az ilyen gépekről, hogy melyik mit tud, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!