Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok ezen?

Figyelt kérdés
Férjem, miután megbeszélte a keresztanyjával és a kollégájával, rendelt magának egy laptopot. Nekem csak most mondta el és nem érti, miért akadtam ki, hogy nem kérdezte meg előbb a dolgot.
2012. febr. 29. 22:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Bár én kezelem itthon a pénzt, de a mindennapi kiadásokon kivül minden más vásárlást megbeszélek a férjemmel. A laptop is ebbe a kategóriába tartozik, sőt, egy új cipő is, kivéve persze akkor, ha a másik már éppen szétesik. Akkor nem megbeszélés tárgya, mert ami kell, az kell.
2012. márc. 1. 11:14
 22/25 A kérdező kommentje:
Mindig minden kiadást megbeszélünk, ami pár ezer Ft felett van. Múlt héten új telefont vett, azt is megbeszéltük. Most keresztanyjával rendeztél le a dolgot, szerinte megvehette, akkor tőlem minek kérdezte volna meg (mi köze keresztanyjának a mi kasszánkhoz???).
2012. márc. 1. 13:20
 23/25 anonim ***** válasza:

csináljatok külön kasszát.

mondjuk minden hónapban vonassatok le egy megtakarítási számlára saját névre egy bizonyos összeget, a maradékot költsétek számlára kajára, így mindkettőtök össze tud spórolni magának arra, amit szeretne, és majd nem a rezsi-és kosztpénzt veri a kedves férjed az új laptopjára.

nálunk így van, kiválóan működik. nekem a bőr sülne le a képemről ha a párom pénzén fedezném a hóbortjaimat.

2012. márc. 1. 16:56
 24/25 anonim ***** válasza:

"Nem óriási, de azért nagy kiesés, főleg ha arra gondolok, kb. 10 napja nincs egy fillér se a számláján, mindent én fizetek. Csak az én számlám is közeledik a nullához."

Na így igen, hogy sz*rul álltok anyagilag! Ha nem zavarná be a pénzügyi ütemezést, akkor nem szólnék, de örültem volna ha elmondta volna. Esetleg tudnánk is beszélgetni az ilyen gépekről, hogy melyik mit tud, stb.

2012. márc. 1. 17:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nálatok nem a laptop vásárlás a fő próbléma hanem az őszinteség hiánya a részéről az irányodba,hisz ha mág a kollégái is tudták,csak te nem,ott valami más van a háttérben az tuti,és nem egy laptop.
2012. márc. 1. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!