Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?
amikor mi megismerkedtünk nekem még volt egy eléggé végét járó párkapcsolatom! küldöldön dolgoztam,egyik szombati nap elmentünk a barátnömmel kicsit kikapcsolódni!
jól éreztük magunkat,amikor Ö egyszercsak megjelent! ö rögtön kinézett magának,elkezdtünk beszélgetni,bár elég nehézkes volt az akkori kicsit hiányos nyelvtudásom miatt!
aztán valahogy véget ért az este és nem is foglalkoztam a dologgal tovább! pár hét múlva megint kiruccantunk a barátnömmel,akkor újra találkoztunk,elmesélte ,hogy majdnem minden hétvégén ott volt és engem keresett,pedig utál diszkóba járni,megismerkedésünkkor is csak a haverja rángatta el! ez lett a mi szerencsénk :D
akkor megadtam neki a számomat,hogy ne kelljen már szegénynek feleslegesen rám várnia :D
sokat beszélgettünk,találkoztunk,de mindig tekintettel volt a párkapcsolatomra!
aztán én hazamentem,de mindig ,szinte minden nap tartottuk a kapcsolatot!
aztán én szakitottam az akkori párommal,de nem ö miatta,az exel voltak problémák!
azóta együtt vagyunk,ennek 3éve lesz májusban!
életem legjobb döntése volt,hogy öt választottam!
25/L 30/F
ma 15:55
Ez akkor lenne fura ha idősebb lenne a gyerek mint hogy összejöttek, fél évre is lehet gyereket szülni nem? vagy becsúszhat.
2008júli jöttünk össze, okt pozitívat teszteletm...
És elírtam, 4 az a 3...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!