Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?
Beültünk vizsgázni. Először nem is tudtam, hogy létezik, aztán a tanár felforgatta a termet, és csak mellette maradt abból a tárgyból hely(első pad). Amikor mellé telepedtem elkezdte nézni a leckekönyvet, hogy megtudja ki is vagyok... Már a dogák kint voltak, amikor mi még csacsogtunk. Vizsga után is sokáig beszélgettünk. Sokat"randiztunk". Végül összejöttünk, én szakítottam az addigi kedvessel végre.
Ennek 3éve, azóta egy család lettünk, a férjem, két csemeténk van(2,5 1évesek)
Szia!Én meg a párom régen szomszédok voltunk,egy bérházban.De akkor nem érdekelt,sőt nem is emlékszem rá:)
Aztán 8 éve mentem egy tóhoz az akkori párommal és akkor figyelt fel rám,aztán rá 3-4 hónapra összejöttünk!!!:)Azóta együtt vagyunk és most júnisuba fogunk összeházasodni és babát is tervezzük már. :)
Mydate. Társkereső. Csak brahiból voltunk mindketten ott, unatkoztunk. Fél évet csak beszéltünk, aztán ha már ennyit dumáltunk miért ne találkozhatnánk.
Első találkozás óta nem engedtük el egymást, bár távkapcsolatnak indult 3 éve.
Júliusban lesz az esküvőnk :)
26/N, 34/F
A munkahelyem adott alkalmat arra hogy megismerhessem.
Évente több száz ember fordul meg nálunk, irodában dolgozok, ügyintézéssel foglalkozom.
Biztos mindenkinek volt már hogy úgy érezte egyes emberek milyen pozitívak vagy épp fordítva. Voltak emberek, akik kifejezetten unszimpatikusak voltak, és voltak akik nagyon kedves személyiségek számomra. De nyilván ebből semmit nem mutattam kifelé, próbáltam semlegesen kezelni a dolgokat. Viszont egy napon bejött Ő. Mikor megláttam az ajtóban, elállt a lélegzetem. Átfutott rajtam vmi, mint egy áramütés, kicsit félelmetes volt maga az érzet de nagyon jó is. Tudtam, hogy Ő számomra más mint a többi ember. Pár hónapig még lógott a dolog a levegőben, mert nem nagyon volt lehetőség hogy megismerjük egymást közelebbről, de szerencsére kb 4 hónap múlva teremtődött egy remek alkalom hogy hosszabban elbeszélgessünk, és volt egy jó ürügy, hogy tudjunk beszélni msn.-en. Innen indult minden. Később kiderült hogy Ő is ugyanazt érezte mint én. Azóta együtt élünk. Ő a másik felem. 24 L, 25 F.
Egy koleszba laktunk. Nézegettük egymást kb 1 évig. Mint kiderült Neki barátnője volt. Szombaton szakított a barátnőjével, vasárnap én leszólítottam,(valamit megéreztem :) )beszélgettünk, később összejöttünk. Ennek idén lesz 14 éve. Most már biztosan máshogy menne, akkor még mobiltelefonunk sem volt.
7 éve vagyunk házasok, van egy 2 és egy 4 éves gyermekünk.
34/N és 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!