Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?
Bánatos voltam egy kollégám elutasítása miatt, és hirtelen ötletből beregisztráltam egy társkereső alkalmazásba. Talán 2 nap sem telt el, mire megtaláltuk egymást, kiderült, hogy alig 20 km-re lakik egy faluban, amiről addig soha nem hallottam. :D A randira 2 hét múlva került sor, azonnal tudtuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Lassan két éve vagyunk egy pár, 7 hónapja élünk együtt.
22L, 27F
Benkő Dániel hülye műsora által.
Sokszor interneten nézte vissza az rtl lapján és ott mindig kiverte a szemem a rendi oldal, egyszer kíváncsiságból regisztráltam fizetősre, hogy tudjak levelezni. A párom is regisztrált de ő nem fizetett érte így nem írhatott senkinek.Majd egyik alkalommal kapott egy ingyen napot ekkor írt sok lánynak és közöttük voltam én is. Annyira bunkó levelet írt, hogy nem tudtam elsuhanni felette és csak azért is visszaírtam. És a kíváncsiságom miatt találkoztunk.
Azóta a nagyképű idegen férfiból egy csodálatos apuka lett.
off: meglepő a sok netes ismerkedés:)
hátőőőő én az exem által ismertem meg a barátomat:D egy kisvárosban lakunk a mostani barátommal és ismerte a mostmár exemet és megkérte az exemet hogy vigye már el őt kocsival 2 utcával arrébb, amikor én az exem mellett ültem egy társasággal. Visszajött a barátom a fuvarból és ideadott nekem egy csokit, hogy ezt a srác küldi nekem:) óóh, rögtön felkeltette a figyelmem:) szétmentünk az exemmel és akor kezdett el nálam puhatolózni ez a kis majom:)
érdekes, mert egy kisvárosban lakunk a barátommal, de különböző társaság révén nem ismertük egymást csak látásból:)
1 éve már annak, hogy összejöttünk:)
Munkahelyen.Ott dolgoztam már egy ideje,csak másik irodában,aztán átkerültem hozzájuk.Úgy tudtam mindenki családos,de legalábbis párja van.Nekem is volt,bár már nagyon végét járta.Pár nap alatt beleszerettem,főleg miután kiderült hogy nincs senkije.Szakitottam az exxel,ő még aznap randira hivott.
Ő a nagy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!