Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magamat okoljam?
Ne okold magad! Nem működött a kapcsolat, kiléptél belőle, onnantól kezdve semmi közöd az életéhez. Ha az anyukája is észre vette, hogy baj van a fiával, inkább vele kellene beszélgetnie, nem a volt "menynek valóval". Ez a srác részéről merő önsajnálat és reménykedik benne, hogy te is megsajnálod őt, és Terázanyu módjára rohansz a karjaiba megmenteni őt. Nem szabad, mert tönkre mész! Lelkileg, idegileg, fizikailag. Hagyd őt és felejtsd el, hagy rendezze az életét saját maga.
Én tudom, milyen Terézanyuként élni valakivel és nézni, ahogy csúszik le a lejtőn. El is hagytam, de tönkre ment az egészségem. Már jól vagyok, szerelmesen, boldogan élek. Találd meg a boldogságod és ne hagyd, hogy befolyásoljon az a fiú!!!
Ne okold magad, nem a te hibád. Ha úgy érzed, hogy segíteni szeretnél rajta,(nem bűntudatból, csak emberbaráti szereteből) csináld nyugodtan, de ne úgy, hogy újra összejössz vele,mert annak nem lenne semmi értelme, ha igazából nem akarsz vele együtt lenni. Beszélgess vele, esetleg járjatok együtt-ne kettesben, közös társasággal-bulizni, próbálj neki másik barátnőt találni,hogy túl legyen rajtad. Lényeg, hogy minél kevesebbet legyen a "szívós" barátokkal. És mond neki,hogy ha a társaságodban van, nem akarod füvezni látni.
Ha ennyire ragaszkodik még mindíg hozzád,annak nyilván valami mélyebben gyökerező oka lehet. Próbáld meg kideríteni, mi lehet az. (elváltak a szülei, te voltál az első normális barátnője...) beszélgessetek,(személyesen) és próbáld elérni,hogy túl legyen a dolgon. Mint afféle terápia :)
De egy ember lelkének megmentését tényleg csak akkor érdemes csinálni,ha komolyan gondolod, és végig csinálod vele. Ha félbehagyod csak rosszabb lesz neki. Vagy ez, vagy szakítsd meg vele teljesen a kapcsolatot. De úgy látom,hogy érdekel téged, mi van a fiúval, nem lehetsz rossz ember. Ha úgy érzed, hogy csak te tudnád ezen átsegíteni, csináld meg...remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!