Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyik fiúval járnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neon2 kérdése:

Ti melyik fiúval járnátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Én egy gimnazista lány vagyok.Három fiúval járok egyszerre. Egyikőjük sem tudja hogy járok a másikkal.

1. Botond. Vele másfél hónapja járok.Nagyon csúnya és stréber folyamatosan szekálják meg minden,de tudom hogy ő sosem csalna meg és önzetlenül szeret

2. Cristofel.Ő nagyon humoros közvetlen és romantikus. Nagyon tudja hogy mi kell egy nőnek és tudja érti az érzelmeimet. Ha rossz napom van mindig felvidít és jó tanácsokat ad.

3. Kornél.Őt ismerem a legjobban kb óvodás korom óta. Sosem voltam belé szerelmes de ő teljesen olyan mint én csak fiúba. Ugyan azok a vágyaink,az érdeklődési köreink, és teljesen a lelkitársam.Most sem tetszik de úgy érzem hogy vele boldog lennék.De a másik kettővel is.

2012. febr. 29. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ez 1 nagy FAKE...!!!!!!!!!!!!!
2012. febr. 29. 16:14
 12/12 anonim ***** válasza:
ez azért kamu mert az a lány aki 3 pasival jár az királylánynak képzeli magát,de annyira nem hülye,hogy 3 külömböző karakter legyen.
2012. febr. 29. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!