Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyik fiúval járnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neon2 kérdése:

Ti melyik fiúval járnátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Én egy gimnazista lány vagyok.Három fiúval járok egyszerre. Egyikőjük sem tudja hogy járok a másikkal.

1. Botond. Vele másfél hónapja járok.Nagyon csúnya és stréber folyamatosan szekálják meg minden,de tudom hogy ő sosem csalna meg és önzetlenül szeret

2. Cristofel.Ő nagyon humoros közvetlen és romantikus. Nagyon tudja hogy mi kell egy nőnek és tudja érti az érzelmeimet. Ha rossz napom van mindig felvidít és jó tanácsokat ad.

3. Kornél.Őt ismerem a legjobban kb óvodás korom óta. Sosem voltam belé szerelmes de ő teljesen olyan mint én csak fiúba. Ugyan azok a vágyaink,az érdeklődési köreink, és teljesen a lelkitársam.Most sem tetszik de úgy érzem hogy vele boldog lennék.De a másik kettővel is.

2012. febr. 29. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szoktam válaszolni a kérdésekre, de aki 3 pasit hülyít egyszerre az nem érdemli a segítséget... vond le a következtetést! szerintem hagyd mind a 3-at úgy lesz a legjobb nekik!
2012. febr. 29. 14:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy ez kamu...
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
erremondják, hogy qrva?
 4/12 anonim ***** válasza:

Szégyelleném magamat a helyedben.

Keresnék egy negyediket, aki mellet nem lenne senki más!

Hány éves vagy??

2012. febr. 29. 14:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát gondoltam hogy ilyen válaszokat kapok és ez nem kamu. Hosszú történet. Mindegyik más értékeket képvisel. A legelsőből hiányzott a humor,és a tanácsok.Nem akartam otthanyni mert amúgy rendel.Erre jött Cristofel. Felkért egy randira és akkor nagyon kellett az ami hiányzott Botondból..

Jó lehet hogy ri*bancnak tartotok,és nem tagadom. Ha odafigyeltem volna most nem így lennék.De én csak nem tudom hogy melyikkel kéne folytatnom.Ennyi

2012. febr. 29. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:

háát figyelj....

neked kell kiválasztanod!

2012. febr. 29. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
3., azért mert ha az 1. megfogott volna nem mentél volna bele a 2.ba, ha a 2. megfogott volna nem mentél volna bele a 3.ba. :)
2012. febr. 29. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Először is gondolkodj el azon, hogy mi vagy! Könnyű vérű lány.

Másodszor remélem találsz egy negyediket, akibe te leszel szerelmes. Ő nem lesz beléd, viszont néha apróságokért majd jól megruház. Nem bántanék lányt, de te megérdemled mástól.

2012. febr. 29. 15:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes férfi nincs, tökéletes nő sem. A 3 pasi meg nem megoldás. Keress olyat, aki közelít az elvárásaid felé. Olyat nem fogsz találni, hogy minden elvárásodnak megfeleljen.
2012. febr. 29. 15:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Nos igen valahogy így volt szerintem is.Minden esetre bánom hogy az első miatt megbolondítottam kettő másikat is.Már az elején is zsakítanom kellett volna vele de nem volt szívem mert olyan kis szerencsétlen.És köszi :)
2012. febr. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!