Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Jártatok már vak pasival? V járnátok?
ma láttam 1 vak srácot...!!!!nagyon megfogott!!!!...semmi beszélgetés vagy valami...,de elindultak a gondolataim...milyen lenne ha stb...meg mennyire más mint a (látó) fiuk...?!!!tapasztalatok??szerintetek??előny-hátrány?
vagy egyáltalán ti látnátok-e erre valami esélyt a saját példátokat nézve??
Én járnék vak lánnyal. Valamiért bennem pont a ribanc ellentetjét sugározzák. De egyébként sok szép vak lány is van.
Amúgy azért válaszoltam férfiként, mert ekkore hülyeséget, hogy előny, még nem ovlastam xDD bocsi...
Bár kitudja..
Én járnék, ha ettől még vidám fickó lenne.
Egyszer láttam egy vak palit, semmi pláne nem volt benne, de azaz életvidámság amit sugárzott magából, egyszerűen magával ragadó volt. :D
De még csak vak ismerősöm sincs. Pedig annyi kérdésem lenne egy vak emberhez.
Nekem szürkehályog van a szememen, de csak félig vagyok vak.
Láttam hogy vakok is írnak, és tőlük kérdeznék.
Ti a beszélő linuxot használjátok, vagy milyen rendszert ?
Lehet köpködni, lehúzni. De muszáj leírnom.
Misztikusak és iszonyatosan vonzóak, nagyon tisztának és ártatlannak tűnnek.
De ne ugorj bele ész nélkül! Nagyon légy résen...
Látó nő vagyok. A férjem csecsemőkora óta teljesen vak.
Öt évig éltem a boldog tévedésben, h imádjuk egymást, mi vagyunk az álompár...
Aztán egy "kedves" véletlen folytán kiderült, az én hűséges férjecském fűvel-fával-tinivel-öreggel csal, prostikhoz járkál, nem ritkán ingyen megcsinálják, mert olyan cukimukiédes.
Sokat beszélgetek egy másik vak fiúval. Ő csak barát, de nála ugyanez a helyzet, a gyönyörű, kedves, aranyos felesége mellett dugja, akit ér...
És igen... Ott a másik véglet... Aki egy életen át imádni fog...
És nem nagyon van átmenet.
Vágj bele, de nagyon figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!