Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik a csajok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a csajok, hogy mindent kimagyarázhatnak?

Figyelt kérdés
Volt nőm a legnagyobb hülyeségeit is megpróbálta kimagyarázni, szánalmas volt. Lehet egy ilyen nőnek valaha normális pasija?
2012. febr. 27. 00:09
 1/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 27. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, ha megfelelő(en alacsony) értelmi (és naivitási) szintű pasit talál magának.
2012. febr. 27. 00:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezért nem estem bele.
2012. febr. 27. 00:13
 4/8 anonim ***** válasza:

És milyen jól tetted! :)

De akkor minek bosszankodsz még rajta, h milyen szánalmas?

2012. febr. 27. 00:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon csinos, sokat változtattam az életén 3 hónap alatt, de képtelen megérteni engem.
2012. febr. 27. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:

A nők hozzáállása igen sajátos ilyen téren (bár a "nagyon gáz" kifejezés találóbb). A döntéseiket gyakran egy érv vezérli: "úgy érzem", ami ugyebár nem egy jó stratégia, így komoly zsákutcákhoz vezet. Egyszerűen túlságosan nagy hatással vannak rájuk az érzelmeik. A rossz döntésekért felelősséget vállalni viszont szintén kellemetlen érzés, így kerülő utakat, mentségeket keresnek. Ha sarokba szorítod őket, akkor haragot éreznek irántad (=s*ggfej vagy). Azt vettem észre, hogy ez kb minden fiatal lányban megvan, az viszont a jellem és az aktuális lelkiállapot függvénye, hogy mennyire.

Hogy lehet e ilyen nőnek normális pasija? Igen, ha benő a feje lágya. Hogy ez megtörténik e? Láttam már példát, igen.

2012. febr. 27. 11:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök! Sajnos rettenetesen sérült főleg a családja és korábbi kapcsolatai miatt gondolom ez nem meglepő, így is van esélye normálisan viselkedni?
2012. febr. 27. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nézd... Volt egy hozzám elég közel álló lány, akivel majdnem jártam is. Bár bízni nem lehetett benne, számítani lehetett rá, így mindig kiálltam érte, habár totálisan igaza volt az őt becsmérlőknek. Nem is megyek bele, milyen messzire ment hazudozás, magyarázkodás terén, de el jutott odáig, hogy a szülővárosában nem igazán volt maradása, olyan híre lett a korosztályunkban. Ezek után - munkalehetőség és társaság hiányában semmi sem kötötte már ide - külföldre vezetett az útja, és amikor kb egy év után újra beszéltem vele, meghökkentő volt a végeredmény (pozitív értelemben). Ezzel jár, amikor az ember megismeri magát, és belátja, hogy, ha hülye, csak magával b*szik ki. Nem akarok semmi korait leszűrni, de életemben nem sokszor beszélgettem ilyen értelmesen nővel. Szóval az esély mindig adott.
2012. febr. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!