Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugis párkapcsolat vagy mindent elsöprő szerelem?
Figyelt kérdés
Nyugodt élet vs. heves érzelmek? Melyiket preferáljátok? Miért?2012. febr. 9. 22:48
1/10 anonim válasza:
Heves érzelmekkel teli nyugis élet.
3/10 anonim válasza:
Nyugis, mindent elsöprő szerelem.
Bár a másik sem rossz, csak jelenleg nem passzol hozzá a személyiségem.
Pedig hallok néha érdekes sztorikat részeg párokról.
4/10 anonim válasza:
a mindent elsopro szenvedelyes szerelem is akkor jo,ha nyugis. A ketto nem zarja ki egymast.
5/10 anonim válasza:
Nyugis élet, de amikor kettesben vagyunk akkor kerüljenek elő a heves érzelmek :)
6/10 anonim válasza:
Nyugis élet. Mert ez passzol hozzám, nincs ezen nagyon mit magyarázni :)
21F
7/10 anonim válasza:
Régen azt mondtam volna hogy heves érzések, mindent elsöprő szerelem.De megtapasztaltam, hogy ez nagyon hamar ki tud múlni, és az utána lévő üresség nagyon fájdalmas. Ezért most már inkább a nyugis életre és egy mély, de csöndes kapcsolat pártján vagyok. Jelenleg ezt tartósabbnak ítélem meg. (más kérdés, hogy én viszont a nagy lángoló szerelmes típus vagyok, akinél sokáig is tart. Eddig azonban ez egyoldalú volt, így nem tudom hogy lesz párom az életre:( ) 22/L
8/10 anonim válasza:
a nyugis.
se időm,se energiám,se kedvem nincs nekem rohangászni hisztis,nagyjelenetes libák után.
meg alapból nem nagyon bírom a labilis,hangulatingadozó embereket.
10/10 anonim válasza:
No párkapcsolat, hajrá karrier:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!