Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltolódtak a férfi-női szerepek, mit tegyek?
Szia!
Szerintem mindenképpen beszélj vele, hogy mégis mit gondolsz erről a helyzetről. Ha ez már meg volt, akkor - csúnyán mondva- hisztizz, mutasd kicsit lehangoltnak magad- nálam ez hatásos. Próbáld megbeszélni vele, hogy egy kicsit több figyelmet fordítson kettőtökre, mondjuk úgy, hogy heti 1x lepjen meg valami finom vacsival. Ugyanakkor neked is meg kell értened őt is, mert valószínűleg nem akar a te pénzedből költekezni. Lehet még fiatal vagyok ehhez a témához, de én ezt tudtam javasolni. Ha esetleg nem hasznos a válaszom, akkor bocsi.
20/l
Szóval... van egy palid, nagy lakáshitellel... Amit fizet tisztességgel.
Te pedig eltartod, főzöl-mosol, takarítasz rá, meg minden egyéb luxus, amit akar.
Nem h.ülye a pali. Én se dobnálak ki. Csak fordítva igen gyorsan. Én keresem a pénzt amiből élünk, és egyébként még a segge is ki van nyalva? Ahha...
Mit tegyél? Hát mondjuk tanítsd meg wc-t suvickolni esetleg főzni egy virslit.
Azonkívül semmi extrát.
"belekényelmesedett és még nem is tisztel" Szerintem egy kapcsolatba nem fér bele az ,hogy nem tiszteljük a másikat.
Sokmindenen lehet segíteni ,de az ,hogy nem tisztel alapvető probléma. Neked pedig a munkád miatt szükséged van arra ,hogy tiszteljenek (szakmai ártalom:)
Talán meg kellene vele beszéld kicsit nyomatékosan ,hogy ez így neked nagyon nem jó!
Végső esetben hagyd ott ,hogy élje az életét és te is boldog lehess amellett aki elfogad.
Szerintem eléggé nő vagy otthon, többet nem tehetsz.
Nagyon kár ,hogy így alakult.
Talán mások tudnak jobb tanáccsal szolgálni.
A lényeg az ,hogy kereszt szüleim is ugyan így vannak mint most te és ők tökéletesen elfogadták a dolgot.Tehát nincsen lehetetlen csak neked nem volt szerencséd:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!