Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzes pasi=biztonság?
Sok női ismerősömet megkérdeztem, hogy mit várnak egy kapcsolattól, s a válaszuk a következő volt: biztonság...
Ergo akinek sok pénze van. Egy minimál béres férfinak az esélyei csökkennek. Mit gondoltok erről?
A biztonság nem egyenlő az anyagi biztonsággal.
Egy minimál béres pasi is tud érzelmi biztonságot biztosítani.
28/n
Biztonság alatt én inkább fizikai védelemre gondolnék és lelki biztonságra, tehát hogy hű lesz, nem bánt meg, ilyesmik... A fizikai biztonságot pedig nem tudja megadni a porokon nevelkedett kondiszörny, szóval mielőtt rávágnátok, hogy a "kigyúrt k.öcsög kell" én inkább valami rendes küzdősportot űző palira gondoltam.
A pénz egy eszköz, a hiánya gondot okoz, ezt kár tagadni, de főleg inkább egy komoly együtt élős párkapcsolatban, ahol ti fizetitek a számlákat, kaját, stb... De önmagában egy csomó pénzt még senkit nem tett boldoggá. Az okoz örömöt amire elköltöd vagy amilyen tudáshoz/élményekhez juthatsz általa. Ehhez pedig óhatatlanul szükséges, hogy előtte megtanuld értékelni a pénzt.
Talán.
De ha a pasi olyan hogy full arany fuxxal ellátott és totál kigyúrt akkor a pénze semmit nem ér mert tuti felszed még rajtad kívül 2-3 csajt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!