Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted van, hogy valakinek egyszerűen nem jut szerelem?
fura kérdés, de már nagyon régóta foglalkoztat, és nagyon érdekelne mások véleménye.
20 éves vagyok, eddig egy igazi kapcsolatom volt (1,5 éves), azóta még 2 említésre méltóbb (nem mondanám azért szerelemnek), de azóta semmi. szó szerint semmi, már lassan szégyellem. (se ismerkedés, se flört, se randizás, nem figyelnek fel rám az emberek, pedig szoktam finoman kezdeményezni, de az a beszélgetésig jut el és nincs folytatás. a fiúk abszolút semlegesen viszonyulnak hozzám, régebben ez nem így volt, pedig a külsőm sokkal előnytelenebb volt akkor, mint most, szóval más lehet az oka). ennek már 2 éve. nem tanácsokat szeretnék, hanem az nyomaszt már egy ideje, hogy mi van, ha ennyi jutott? már nem tudok miben hinni, 2 éve semmi nem történik a szerelmi életemben, pedig élem a normális fiatalok életét, egyetem, néha eljárkálás, tanfolyamok, diákmunka, barátkozás. a külsőmmel meg semmi szembetűnő gond nincs, sokkal jobban nézek ki, mint évekkel ezelőtt, amikor meg sikeres voltam az ismerkedésben és összejött kapcsolat is.
itt az oldalon nézelődve is rengeteg magányos, elkeseredett fiatal kiírását láttam, akiknek nemhogy egy, de még annyi párkapcsolat sem volt még az életükben. ez engem mélyen elszomorít.
szerintetek tényleg van ilyen, hogy egyszerűen nem jut valakinek párkapcsolat, hiába a nyitottság és a megfelelő külső? nem akarom ezt elhinni, de a mindennapok más tapasztalatot mutatnak.
minden vélemény érdekel!
Ugyanez vagyok fiúban: 25 éves, 1. kapcsolatom 24 éves koromban, 6 hónapig, azóta semmi.
Választ nem tudok adni.
Szerelem jön megy!!!
az nem mérvadó !!
Sokáig én is így voltam ezzel.
Aztán rájöttem, hogy egyedül is jó...
16:37-es:
ez jó vigasz egy ideig, de egy jó ideje motoszkál már bennem, hogy ezzel csak áltatjuk magunkat... az egyedüllétből nem lesznek életre szóló élmények és nagy érzések. nyilván jó dolog, de ha CSAK ez jellemző valakire, az hosszútávon nagyon is fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!