Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek a fiatal barátnőm nagyon akarja sexet?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek ha a 14 éves barátnőm nagyon akarja sexet és én is csak próbálom valahogy halasztani mert tartok tőle hogy meg bánja, meg nem akarom h olyan érzésem hogy kihasználom stb.
2012. febr. 25. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Saját kérdéseid:X
2012. febr. 25. 22:55
 12/17 A kérdező kommentje:
de hiába mert az oldalon még meg marad a kérdés
2012. febr. 25. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Tényleg,most néztem bocsi máshogy nem tudom.
2012. febr. 25. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kitörölni. Csak a saját kérdéseid felsorolásánál.
2012. febr. 25. 23:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Értem de mindegy
2012. febr. 25. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:

16-17 éves koráig ráér mindenki ezzel. Szerintem inkább keress valaki mást. Nem hiszem hogy megérne várni annyi évet!! Magyarázd el neki inkább hogy te így gondolod, ha pedig nem érti meg akkor nem szeret igazán.. örülök neki hogy vannak még olyan fiúk akik nem használják ki ezt a lehetőséget! :) Amúgy szűz vagy? Ezt azért kérdezem, mert általában a szűz fiúk jobban igénylik a szexet, és abban a pillanatban amikor lehetőségük akad rá, megragadják az alkalmat! :D

14/L

2012. ápr. 22. 16:54
 17/17 anonim válasza:
szerintem nagyon hülye mar bocsi a baratnod!!!!!
2013. jan. 15. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!