Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sok fiatal "kiélni magát"? Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Sosem értettem ezt. Tapasztalataim szerint sokan csak egyfajta "szerepet játszanak" , hogy őket is elfogadja a külvilág, mégis vágynak egy megértő párra, csak nem ismerik be maguknak, hogy így van, és inkább vakon mennek ezek után az erkölcstelen normák után. Ez mire jó, hogy mindenkivel összefekszik az, aki "kiéli" magát? Bennem van a hiba, hogy nem értem, vagy más is van így?

18/F

2011. máj. 30. 18:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%

Sokszor megtörténik az, hogy aki fiatalon nem próbált ki jónéhány dolgot, az később fog vágyni ezekre, amikor már elvileg nem tehetné meg. Pl. házasságban.

A probléma az, hogy akik a kiélés fontosságát hangoztatják, azok általánosítanak. Mivel ugye nem minden ember egyforma, így nem mindegyiknek van szüksége a kiélésre sem. Ennyi az egész.

2011. máj. 30. 18:54
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, én sem értettem soha ezt a kiélés dolgot, soha nem vágytam másra mégis lapátra tettek, 6 és 3 év után. soha nem jártam/járok szórakozóhelyekre, nem iszok, nem dohányzom, életemben 3 kapcsolatom volt, 3 pasival szexeltem, és már 18 éves koromban is családot akartam. De csak mostanra találtam meg azt a párt, aki ugyanígy vélekedik. 24L
2011. máj. 30. 18:57
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

logikus szemmel nézve fiatalon minek komoly párkapcsolat?

Nagy részben ezek a fiatalkori kapcsolatok előbb utóbb tönkre mennek, és inkább nem próbálnak keresni csak 1 éjszakásat.

Viszont a "fiatalok" másik fele azért csinálja mert ezt látja a többiektől, hogy ez a menő stb...

De nem mindegyik ilyen...

2011. máj. 30. 18:59
 4/25 anonim ***** válasza:
27%
Én férfi szempontból azért mert iszonyat jó érzés meghódítani egy nőt aztán pedig magamévá tenni. Nagy sikerélményt add ráadásul vannak szükségleteim:)
2011. máj. 30. 19:02
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha rapper lennék, azt mondanám "jól tolod a szöveget, havvver!" :D Maximálisan egyet van értve veled.

Szerintem azért akarják kiélni magukat, mert tudják, hogy ha majd "felnőttek" lesznek, és dolgozni kezdenek, nem marad semmi szabadidejük, csak a munka-munka-alvás tölti ki az életük, és erre felkészülve most akarnak "élni". Mert később úgysem fognak tudni. Azaz elfogadják, hogy majd robotok lesznek. Mint aki ha pénzt talál, gyorsan elherdálja csokira, aztán holnap nem marad semmi, pedig holnap is éhes lesz.

A másik dolog meg az, hogy oké, ha hibáznak/kipróbálnak valamit akkor _inkább_ most fiatalon, mint család mellett, de ez NEM jelenti azt, hogy márpedig hibázni/mindent kipróbálni KELL! Mert sokan ezt hiszik...

2011. máj. 30. 19:22
 6/25 anonim ***** válasza:
65%

Szerinte is egy határ b.romság ez a "kiélés" duma.

Ha megnézed, legtöbbször olyanok csinálják, akik valamilyen fogyatékosságot kompenzálnak ezzel. Valamilyen komplexust akarnak így eltakarni.

És egy kis kötekedés:

"logikus szemmel nézve fiatalon minek komoly párkapcsolat?"

Miért, idősen minek kell? Szerintem a jövőt az ember fiatalon kezdje el építeni, ne akkor, amikor már kifelé halad a korból.

"Nagy részben ezek a fiatalkori kapcsolatok előbb utóbb tönkre mennek"

Igen, na de miért? Pont az ilyen felfogás miatt, és azért, mert ez a felfogást az emberek még terjesztik is egymás között.

Szerintem.

2011. máj. 30. 20:24
 7/25 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Pontosan egyetértek veled! Szerintem is a jövőnket fiatalonkell építeni, és szerintem 18-19 éves korban azért már nem árt, ha az embernek van komoly kapcsolata. De minden kapcsolathoz két ember kell ugye, és ezek miatt a "kiélős" felfogású emberek miatt ez egyre nehezebb. nem csak fiatalkorban, de 20 on felül is nehéz egy normális párkapcsolatot kialakítani, ami működik. De szerintem is csak a feleken múlik az, hogy meddig fog tartani a kapcsolat. ha őszintén szeretik egymást, szerintem simán lehet belőle normális kapcsolat, házasság stb. Csak sajnos mostanában sok ember nem is tudja igazán, hogy mit akar, túlságosan érdekli a külvilág véleménye, és nem azt teszi, amit legbelül szeretne, hanem amit diktál a világ. Akik pedig fiatalon így gondolkodnak mint én és még jópáran, ahogy olvastam itt a válaszokat, azoknak nagyon nehéz beolvadni ebbe, elfogadni ezt....magamból kiindulva.

2011. máj. 31. 18:17
 8/25 anonim ***** válasza:

(18:59)

15évesen minek komoly szándékkal párkapcsolatot kezdeni? Felnőtten azért van több értelme mert abból lehet komolyabb dolog,értem ezalatt a házasságot, együtt élést stb, és nem nem emiatt a a felfogás miatt mennek tönkre, mert akinek ilyen a felfogása az nem fog komoly szándékkal kezdeni, azért mennek tönkre mert 15-16 éves korban még gyerek az ember, és nagy részben nem látják át teljesen.

2011. máj. 31. 20:04
 9/25 A kérdező kommentje:
Én 18 év felett gondoltam ezekre a dolgokra...akkor azért szerintem már nem hülyeség a komoly kapcsolat.
2011. máj. 31. 20:10
 10/25 anonim ***** válasza:

(előző)

akkor már van értelme, de én elsősorban a fiatalabb korosztályra gondoltam :D

2011. máj. 31. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!