Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja sok fiatal "kiélni magát"? Ez miért jó?
Sosem értettem ezt. Tapasztalataim szerint sokan csak egyfajta "szerepet játszanak" , hogy őket is elfogadja a külvilág, mégis vágynak egy megértő párra, csak nem ismerik be maguknak, hogy így van, és inkább vakon mennek ezek után az erkölcstelen normák után. Ez mire jó, hogy mindenkivel összefekszik az, aki "kiéli" magát? Bennem van a hiba, hogy nem értem, vagy más is van így?
18/F
Szerintem, maga a kiélés fogalom, nem feltétlenül egy éjszakás kalandokra utal mindenkinél. Nálam mást jelentett. Szakított velem az első párom 20 éves koromban. Ott kezdődött az igazi életem. Lettek barátnőim. Elmentem velük bulizni, minden hétvégén, mindig hajnalban értünk haza. Tomboltunk, nevettünk, táncoltunk, új embereket ismertünk meg, flörtöltünk, akivel csak akartunk. Volt, hogy 3 pasival csókolóztam egy este alatt, de nem feküdtem volna le senkivel. Minden hétvégén meghívtak minket valahova. Úgy éreztük, hogy körülöttünk forog a világ és akármit megtehetünk. Rengeteg élményem maradt arról a 2 évről, lett kettő igaz barátnőm, szóval nem bántam meg. Azóta viszont már van párom, úgyhogy lecsitultam, boldog vagyok. :)
25N
Csak nincs olyan hogy kiéltem magam. Egy idő után ez mindig előjön akár 20 akár 30 vagy 40 éves vagy.
Szerintetek miért van olyan sok megcsalás? Hajlamosak belefásulni a szürke hétköznapok megszokásaiba és elfelejtük valamiről, hogy az mennyire fontos nekünk.
De mi az a KONKRÉT dolog, ami miatt valaki úgy érzi, hogy kimarad valamiből? Amit nem tud megtenni majd a párjával egy házasságban? Édeshármast akar? Vagy smárolni másokkal egy buliban? És ha ez kimarad az miért olyan nagy probléma? Miért lenne valakinek attól kapuzárási pánikja, ha egyből komoly kapcsolatban kezdte és az házasságig, családi fejlödött? Házasságon belül is lehet kiélni magadat, lehet mozgalmas életet élni egy társsal.
Szerintem itt inkább az a probléma, hogy a legtöbb ember azt látja, hogy amikor eljön a családalapítás ideje, onnantól az emberek befásulnak, elkezdik utálni az életüket és később a családjukat se szeretik. És mivel nem tudják, hogy ezt lehet másképp is, ezért gyorsan félve a felnőtt élettől, kipróbálnak mindent, amit csak lehet. Ez olyan, mint, amikor valakivel közlik, hogy pár éve/hónapja van hátra. Ilyenkor az ember megijed és elkezd őrült dolgokat tenni, mert fél, hogy neki az kimarad az életéből. De ébresztő, ha valaki egy komoly kapcsolatot stabil alapokra helyez és egy stabil házasságot épít abból, na abból olyan módon lehet profitálni, hogy ott a partnereddel ki tudod élni magadat, együtt tudtok őrültségeket csinálni, ha annyira tetszik még édeshármast is, és mindeközben ez sokkal tovább tart, mint aki 5-6 évet "kiéli magát". Mert ez akár egy életen át tarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!