Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sok fiatal "kiélni magát"? Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Sosem értettem ezt. Tapasztalataim szerint sokan csak egyfajta "szerepet játszanak" , hogy őket is elfogadja a külvilág, mégis vágynak egy megértő párra, csak nem ismerik be maguknak, hogy így van, és inkább vakon mennek ezek után az erkölcstelen normák után. Ez mire jó, hogy mindenkivel összefekszik az, aki "kiéli" magát? Bennem van a hiba, hogy nem értem, vagy más is van így?

18/F

2011. máj. 30. 18:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Abban egyetértek, hogy 15 év körül nincs értelme...
2011. máj. 31. 21:11
 12/25 anonim ***** válasza:
15 év körül tényleg nincs értelme, de szerintem senki nem erre a korosztályra gondolt...ahogy nem is a 10, 7 vagy 5 évesekre, de azt hittem ez teljesen egyértelmű
2011. jún. 1. 09:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Ezt én se értettem soha. Én mindig komoly kapcsolatot kerestem, de volt már, hogy azért szakítottak velem, mert még nem akar komolyat és még ki akarja élni magát...

23F

2011. jún. 2. 16:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én tini vagyok,így a saját szemszögömből írom ezt.

Nem vagyok egy nagy partyarc,de igenis szükségem van arra,hogy kikapcsolódjak.Vannak olyanok,akik egyszerűen könnyelműen veszik az életet és azért élik ki így magukat,vannak azok,akik pedig menekülnek valami elől.A bánatuk,a család,vagy az ilyen korban megjelenő ,,ki vagyok én?" azaz önismereti kérdések elől.

Na de hogy miért is bújnak össze annyiszor a fiatalok egymással?

Főleg azért,mert eléggé dolgoznak bennünk a hormonok.Persze a ribancokat már én sem szeretem,van egy határ természetesen.

Én pedig magamon azt tapasztaltam,hogy a szerelmi traumák után kerestem főleg az ilyen kis egyéjszakás összebújásokat.Talán vigasztalódásként,egyszerűen úgy éreztem,hogy most erre van szükségem,hogy megfeledkezzek arról a sok szemétről.Amúgy,ha nem játszanak közre ezek a tényezők,nem keresek senkit és nem érdekelnek az ilyen alkalmak.

Mondjuk én még véleményem szerint mindig nem vagyok olyan durva.Nem dohányzom,inni is mértékkel iszom.

Lehet,hogy ez nem helyes,de fiatal vagyok és néha ki kell próbálni pár őrült dolgot.Persze csak óvatosan.

2011. jún. 2. 16:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Én pont 15-16 évesen álmodoztam komoly kapcsolatról, és mikor lett barátom, meg kezdtem több dolgot megtudni az életről, párkapcsolatokról, akkor jöttem rá, hogy nem is áll annyira távol tőlem ez a "kiéléses" dolog. Egyszerűen még korainak érzem, hogy elkötelezzem magam. És amit előttem is írtak: félek, hogy később, házasságban jönnék rá, hogy hiányoznak bizonyos dolgok.
2011. jún. 2. 16:30
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj, hogy most lehet hogy 20éves hülyegyerek/lányként úgy gondolod hogy te aztán egy érett ember vagy. Aztán 20 év házasság után átlépve a kapuzárási pánikot otthagyod a szeretett családod és nekiállsz hajtani a punit meg a faxot. Mélydepresszióba esel, elkezded utálni a szeretett lényt meg azt akivé szerinted tett téged azzal, hogy együtt él veled. Aztán elkezded azon törni a fejed, hogy miket hagytál ki és lehet azok jobbak lettek volna. Meghülyülsz és megszöksz a cseléddel, szektába állsz vagy mittomén.

Ez a világ a fene nagy szabadságával nem igazán fog a párod mellé kényszeríteni amíg elvonul a fejedben a vihar.

Nem azt mondom hogy mindenkit a lábad közé kell kapni, ebből áll a kiélés. Csak szórakozz addig amíg fiatal vagy. Próbálj ki dolgokat és ne játszd az érett embert, csak azért mert be vagy tojva, hogy nem találsz mást vagy jobbat annál, ami most van.

2011. jún. 2. 16:37
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
mert valszeg azt látják a világban hogy 25-ön felül az ember már semmi mást nem csinál csak dolgozik..no sex, no party, no fun...csak a munka a felelősség, meg a gyerek...szóval nem várják meg a 25-öt XD..és én ezt totál megértem
2011. jún. 2. 16:51
 18/25 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy most lehet..."

Látod, itt a kulccszó a "lehet". Illene elfogadnod, hogy van akinél ez nem "lehet", hanem valóban komoly és érett. Illene elfogadnod, hogy nem mindenki olyan, mint a hülye amcsi filmekben, és nem mindenki fásul bele a családjába.

Tudod: ki hogy él, úgy ítél. Amilyennek látod a világot, az egyben téged is minősít.

2011. jún. 2. 16:59
 19/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ez is csak az emberen múlik, hogy egy betokzódott melós robot lesz-e idősebb korában, vagy ember. És az is, hogy a családját nyűgnek vagy örömnek éli meg. Ez mind hozzáállás és körülmények kérdése szerintem.
2011. jún. 2. 17:01
 20/25 anonim ***** válasza:

Mert beléjük neveli a média. Azt látják, hogy ez a menő, ezt így kell. Amúgy én sem igazán értem, hogy ez miért jó.

Egy régi blogbejegyzésemben már kifejtettem erről a véleményem, és párszor ide gyakira is belinkeltem: [link]

2011. jún. 2. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!