Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél a helyembe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél a helyembe, várnál rá? Szerintetek jól teszem hogy adok neki időt, vagy csak hülyíteni akar? Mennyi az esélye, hogy nála hagyják a gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy kolegám, aki annyi idős mint én.Együtt él a gyereke anyjával(becsúszott gyerek,nem tervezett volt), de csak a gyerek miatt élnek együtt,sose voltak szerelmesek és mindig veszekednek!Szóval tetszem neki és folyton udvarol és voltunk bulizni együtt ami után csókolóztunk is és nagyon jó volt mind2nek.Azóta közelebb kerültünk egymáshoz és beszéltük milenne ha mi 2en. Attól fél a gyereke miatt nem fogadnám el,de ez nem így van, sőt..mondtam is neki,h nagyon tetszik nekem, csak a nő zavar, h együtt élnek.Tudom h mindig része lesz az életének a nő, de komolyan tetszik és érez irántam valamit ami több mint kolegiáris viszony.Kolegák szerint akik Őt régóta ismerik azt mondják szerelmes és arik lennénk együtt és ezzel nincs is baj,csak a nőt paterolja el onnan magától.A nő nem foglalkozik gyerekkel(bulizik dolgozik de semmit nem csinál otthon-se takarítás se főzés se semmi) Ő viszont annál többet és a gyerek hozzá ragaszkodik,mert mindenhova az apjával megy.Adtam Neki időt(fél év-ennyi elég h átgondolja h kellek e neki v sem),h döntsön megpróbálja velem,v. marad a nővel.Viszont folyton keressük egymást amikor tudjuk megöleljük egymást v megcsókoljuk és látom rajta a mély érzést.Ma elhívott h talizzunk,de nem mentem,mert nem úgy akarok Vele talizni munkán kívűl,hogy azt kelljen nézni,h mikor bukunk le stb.hanem önfeledten megcsókolhassuk egymást és ne legyen baj...
2012. febr. 25. 21:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a sok hasznos tanácsot! :) Beszélek Vele,mert Őt akarom! :)
2012. febr. 26. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:

megint én!

Ajánlom is! Semmit ne halassz el....soha ! :)

2012. febr. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!