Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tetszenek a rapper stílusú fiukat?

Figyelt kérdés

Nem magyar rappet hallgatok hanem igazi amerikai rappet ! Sokan elítélnek engem és a baráti társaságomat ,mondjuk ezt meglehet érteni mikor üvöltetjük Nas-t vagy 2pac-ot a kocsiban .Na szóval úgyis öltözködök ,de csak úgy mértékkel ,sapkát hordok , de ilyen fuxot meg 2XL-es felsőt sem... stb . kicsit lezserebben öltözködök,de a gatya nem lóg annyira ,hogy feltűnjön .

Ja és nem focizunk hanem kosarazunk ,kicsi korunk óta !!bulizni nem szoktunk menni vagyis én nem sűrűn,de nem a zene miatt. A haverokkal a hobbink a kosárlabda és a horgászat . Lányok nektek bejön az ilyen stílusú srácok ?

17,5/F

2012. febr. 25. 19:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:))
2012. febr. 25. 20:56
 22/25 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmi a fuxot leszámítva

vagy : [link]

a ruházat ilyen . A sapka az alap :

[link]

Ilyen cuccok , nem feltétlenül márkás ruháim vannak , csak a sapkám az, meg a cipőm de az is már vagy 2 éves.

2012. febr. 25. 21:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Na a második kép az tökéletes.Ízléses,laza.Az első kevésbé.És a sapka is jó.
2012. febr. 25. 21:09
 24/25 anonim ***** válasza:
A konzerv cipő ízléses? Ez nekem új.
2012. febr. 25. 21:11
 25/25 anonim ***** válasza:

hát nekem az nem tetszik hogy "nigger"-nek titulálod őket...

egyébként az pozitív hogy mered vállalni a stílusod, ez mindenképp plusz pont. a kosárlabda pedig a világ egkirályabb sportja, imádom nézni, játszani meg főleg. Az is jó hogy nem vagy egy diszkós srác, mert azok kifejezetten taszítanak.

Az öltözködés úgy-ahogy tetszik, van akinek jól áll, van aki meg csak azt hiszi hogy jól áll neki.:)

önmagában semmi bajom a rapperekkel, és bár én vérbeli rocker csaj vagyok (hmm.), a legjobb barátaim között is vannak rapperek.

egyébként ápoltság kérdése, hogy bejön-e

2012. febr. 27. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!