Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszenek a rapper stílusú fiukat?
Figyelt kérdés
Nem magyar rappet hallgatok hanem igazi amerikai rappet ! Sokan elítélnek engem és a baráti társaságomat ,mondjuk ezt meglehet érteni mikor üvöltetjük Nas-t vagy 2pac-ot a kocsiban .Na szóval úgyis öltözködök ,de csak úgy mértékkel ,sapkát hordok , de ilyen fuxot meg 2XL-es felsőt sem... stb . kicsit lezserebben öltözködök,de a gatya nem lóg annyira ,hogy feltűnjön .
Ja és nem focizunk hanem kosarazunk ,kicsi korunk óta !!bulizni nem szoktunk menni vagyis én nem sűrűn,de nem a zene miatt. A haverokkal a hobbink a kosárlabda és a horgászat . Lányok nektek bejön az ilyen stílusú srácok ?
A kritikát is értelmesnek veszem , de ilyet h k*csög amerikai majmolok , neked értelmes ? jah és az öltöny okádék . sajnálom azokat az embereket akik ilyet hordanak nap mint nap . Nem arról van szó ,hogy nem veszem fel ,mert ha olyan az alkalom ,hogy úgy illik akkor semmi akadálya az ,hogy felvegyem .
2012. febr. 25. 19:37
12/25 anonim válasza:
Egy nőnek az öltöny olyan, mint neked a szexi fehérnemű. Ha ezt nem tudod, akkor nagyon éretlen vagy még.
2012. febr. 25. 19:38
13/25 anonim válasza:
Nem tudom, mi bajod az öltönnyel( nem kötözködni akarok).Én kifejezetten jól érzem magam benne.Szeretek ilyeneket hordani, alkalmanként zselézett hajjal.
2012. febr. 25. 19:50
14/25 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön be sajnos ,de mint írtam hogy alkalmanként felveszem !:)))
2012. febr. 25. 20:10
15/25 anonim válasza:
Az, hogy a kocsiban uvolt a zene, feltunoskodes, a feltunoskodes pedig gaz. Az oltozkodesi stilus rendben van, bar nem kifejezetten tetszik. A kilogo alsogatya szinten nem. Ha amugy ertekes es szeretheto ember vagy, a kedvemert lecsavarod a hangerot es felhuzod a nadragodat, emellett pedig nem fikazod le azt a zenet, amit en hallgatok (es eddig szam szerint 0 ilyen rapper-egyeddel talalkoztam), akkor bejossz. Egyebkent nem.
2012. febr. 25. 20:10
16/25 anonim válasza:
ja es akkor mar hozzaszolok az oltony-temahoz is: tornacipovel es farmerral a hanyag elegancia latszatat kelti, ami tenyleg szexi. csucsos orru cipovel es oltonynadraggal..nos, ugy mar kevesbe. (:
2012. febr. 25. 20:13
17/25 anonim válasza:
rapperek közül max Eminem zenéit tudom értékelni, mert van mondanivalója, de nem stílusom. az, hogy ilyen zenét szeret egy pasi, nem von le az értékéből. hogy külsőben is az nyilvánul meg... rendben van addig, amíg nem esik túlzásokba, és nem hiszi magát a kerület vagány csávójának. amúgy semmi para nincsen velük.
2012. febr. 25. 20:17
18/25 A kérdező kommentje:
nem rég kaptam meg a jogsit és szerintem sok fiatalnál így van ez ,de nekem alapból a nigger filling tetszik jobban és lehet hogy ezért is üvölt a zene ..és nem vagyok bunkó , viccesnek tartanak .:))
2012. febr. 25. 20:19
19/25 A kérdező kommentje:
Furcsa ,hogy Eminemet említed , na ő az akit egyáltalán nem hallgatok , pedig ő nagy néger párti ,kívülről fehér , de belül nigger.
köszönöm az eddigi válaszokat .
2012. febr. 25. 20:21
20/25 anonim válasza:
Egyik korábbi válaszoló vagyok,de ehhez az öltönyösdihez muszáj hozzászólnom.A stílusosságon egyáltalán nem konkrétan ezt a ruhadarabot értettem,persze elegáns meg minden,de tényleg alkalmi és főleg a Te korodban ezt a komolykodást hagyjuk meg az érett pasiknak.A stílus ott kezdődik,hogy egyéni,szívből szól és nem mindig behatárolható.Tehát nem feltétlenül rocker vagyok vagy rapper vagy nem tudom mi van még.Az a lényege hogy érzésből kiválasztod azokat a ruhadarabokat amik igényesek,jól állnak és kényelmesek.Pl.meglátok egy tök jó farmert,automatikusan kiszúrhatok mondjuk egy teljesen másik helyen egy lezser csukát,és egy szintén jóízlés benyomás keltő pulcsit.Ergó összeválogatom a ruháimat minden trend és divatkatalógus szigorú leírása nélkül,így teremtem meg a saját stílusomat.Ez erről szól.Ha te ezt rap formájában akarod kivitelezni hát hajrá,csak így csináld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!