Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszenek a rapper stílusú fiukat?
Nem magyar rappet hallgatok hanem igazi amerikai rappet ! Sokan elítélnek engem és a baráti társaságomat ,mondjuk ezt meglehet érteni mikor üvöltetjük Nas-t vagy 2pac-ot a kocsiban .Na szóval úgyis öltözködök ,de csak úgy mértékkel ,sapkát hordok , de ilyen fuxot meg 2XL-es felsőt sem... stb . kicsit lezserebben öltözködök,de a gatya nem lóg annyira ,hogy feltűnjön .
Ja és nem focizunk hanem kosarazunk ,kicsi korunk óta !!bulizni nem szoktunk menni vagyis én nem sűrűn,de nem a zene miatt. A haverokkal a hobbink a kosárlabda és a horgászat . Lányok nektek bejön az ilyen stílusú srácok ?
17,5/F
ezt is kihagytam : http://www.youtube.com/watch?v=VC4ORS5n9Hg&feature=related
:))
jól van ,de attól értheted nem ?
ilyeneken ne akadj már ki ..
nem vettem észre . bocs :SS
Engem ez a műfaj fogott meg !
mi az h a fajtádat ? Nem divatból hallgatok ilyet , mondjuk lehet h te nem érted ,hogy mi a mondanivalója ..
19:27
kösz az értelmes választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!