Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan h többszöri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan h többszöri visszautasítás ellenére is, de végűl sikerült visszahódítanod a volt csajod?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hali! Lány vagyok, és csak annyit mondanék, hogy nálam akárki próbálkozhatna, nem sikerülne, mert egyszerűen utálom, ha egy pasi rám akaszkodik, és hiába mondom neki, hogy menjen a fenébe :) És szerintem a legtöbb lány így van ezzel, legalábbis az én ismerőseim igen.
2009. jún. 6. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
barátomnak sikerült... de épp ő is rámakaszkodós fázisában van, és nagyon ki vagyok ettől akadva.. meg lehet próbálni, de ami nem megy , azt nem kell erőltetni...te legyél okosabb.. ha látod h reménytelen, és elküld, keresd meg a boldogságos máshol...mondhatod h JAJ NEKEM CSAK Ő KELL.... ezzel csak eltaszítod.. megijeszted... megfog utálni.. én ha már erre gondolok is kiráz a hideg.. ésszel.
2009. jún. 6. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem nem sikerült de próbálkoztam, sajnos msot 1 hónapja kb. hogy nem beszéltünk nem hallottam róla... hát lehet nagyon megunt jól jöhet most ez a szünet közben volt csajom is már, de nem volt az igazi...

lehet, hogy egyszer még pár hónap múlva meggondolja magát ha épp egyedül lesz és nem talál jobbat nálad... majd meglátod, de ne nyomulj annyira most már fékezd magad csak óvatosan!!! azért szurkolok hátha szerencséd lesz én is így vagyok egyelőre, majd a nyár közepe vagy vége felé hátha jelentkezik vagy ha akkor beszélünk majd máshogy áll hozzám. Mondom, csak óvatosan!

2009. jún. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!