Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt valaha a legaljasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt valaha a legaljasabb visszautasítás amit te kaptál v te csináltad?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írj légyszi
2011. máj. 24. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Amit én kaptam:

Elkezdtem ismerkedni egy sráccal, majd elkezdtünk "járni". Pár nap után utalgatott rá, hogy feküdjünk le, de elég érthetően közöltem vele, hogy még nem. Másnap kidobott, azzal az indokkal, hogy "nem alakult ki benne semmi". (Ezt azért nevezném aljasnak, mert előtte nap még esküdözött, hogy szerelmes belém.)

Amit én csináltam:

Nem voltam képes megmondani egy fiúnak, akivel jártam (kb. egy évet), hogy legyen vége. Annyira könyörgött, hogy ne, meg alapból is nehezen tudok nemet mondani, hogy végül is azt mondtam neki, hogy legyen szünet, pedig tudtam, hogy soha nem fogok már vele lenni.

(Én azóta felkerestem a fiút, bocsánatot kértem tőle, szerencsére már van barátnője, aki szereti is.)

23L

2011. máj. 24. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Volt egy lány aki randi előtt elmondta, hogy ha nem lát valakiben fantáziát akkor otthagyja 1 órán belül. Velem 6 órán keresztül kávézott beszélgetett, kiöntötte a lelkét. Első randin már családjáról, apuja haláláról beszélt, meg hogy milyen szemetek voltak az eddigi férfiak az életében.

Aztán elköszöntünk és soha többé nem vette fel a telefont, sms-re nem válaszolt, MSN-ről letiltott.

F23

2. Volt egy másik lány rajta kívül akihez heti többször jártam fel Pestre. Suli után fel, este haza. Alkalmanként 250 kilométer volt + városi jegy, kaja ha megéheztünk stb.

Ez körülbelül 2 hónapig ment így, Ő egyszer sem jött le hozzám. Minden találkozón kézen fogva jártunk, kettőnkről beszélgettünk, volt csók is és nagyon boldogok voltunk.(elméletileg) Egyszer csak kaptam egy üzenetet, hogy nem érzi, hogy része lennék az életének és zavarja a távolság, mert Ő többet akarna találkozni. Véget vetett a dolognak. Elég rosszul esett, hogy egy szar e-mailben tudott le azok után amennyi pénzt, időt, energiát belefektettem.

2011. máj. 24. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első két randin bizonygatta, hogy komoly kapcsolatot keres. Mondjuk, gyanúsan szexuális célozgatásai voltak.

Én végig kifejeztem az aggodalmam, hogy nem bízom benne igazán, hogy tényleg nem csak dugni akar.

A harmadik randin mit ad isten az ágyban kötöttünk ki, én is lelkesen és mitagadás csábítóan viselkedtem. Majdnem lefeküdtünk egymással, minden volt csak épp behatolás nem.

Utána nem keresett. Mikor én kerestem, benyögte, hogy én csak szexet akartam, és ez neki visszataszító.

Én: L, ő: F, mindketten 30 körül.

2011. máj. 24. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

1.Első barátommal tavaly júniusban ismerkedtem meg a neten, 20km-re lakott tőlem.Tök jól elvoltunk,sok mindenben egyetértettünk stb. Úgy kb. Július első két hetében elkezdte pedzegetni,hogy mi lenne ha taliznánk?Mondtam,hogy jó legyen. Rá két hétre taliztunk,mert mindkettőnknek sok dolog közbe összejött.. Eljött az a nagy nap. Megbeszéltük,hogy 3kor talizunk a buszpályaudvaron az én városomban és este 7-ig marad.. Oké,tök jól elvoltunk,nagyon sok mindenről jól elbeszélgettünk és a többi. Mikor elkísértem a buszhoz,adtam neki két puszit az arcára és ő ezt viszonozta,és átölelt. Szombaton megyek fel msn-re és éreztem,hogy valami nem stimmel nála mikor rá írtam.. Nagy nehezen bevallotta,hogy mikor ment haza állítólag összefutott a volt csajával az átölelte és azt mondta neki,hogy még mindig szereti és szeretne vele újra járni,és hogy őt ez felkavarta nem tudja mi legyen.. Húzta az időt,húzta rá egy hétre,úgy dobott,hogy egy csaj barátjával összemelegedtek és megmondta,hogy bocs de már nem szeretlek úgy mint régen..

2. Megismerkedtem egy fiúval,barátaim által,hát elég nehéz eset volt,mindig volt valami,ami miatt összevesztünk,de mégis valami volt ami összekötött minket.. Mivel egy megyével arrébb lakott kitalálta,hogy aludjak ott nála.. Én sejtettem,hogy mire megy ki a játék ezért nem egyeztem bele.. Ő bizonygatta napokig,hogy mennyire megbízható aztán,karácsony elött pár nappal,elkezdett velem bunkózni és azt mondta,hogy " a k. *nyádat,a k.*nyád reggel dögöljön meg,cső f*sszop* ...

3. Szintén egy olyan fiút ismertem meg aki messze lakott tőlem -.-" nagyon sok közös volt bennünk,mindig volt téma,mindent megbeszéltünk egymással,tanácsokat adtunk egymásnak stb. Egyszer csak találkoztunk,és éreztette velem,hogy nagyon tetszek neki. Utána folyton kereset,reggel zenét küldött az üzifalamra stb.oda fajultak a dolgok a szüleim között,hogy anyuék elváltak és pont a hozzá közeli városba költöztünk. Na ekkor összejöttünk 4-6hétig boldogak voltunk aztán megkérte a bomba nő volt exét,hogy a segítségével letudjanak koptatni..Ez sikerült,hónapokig nem beszéltem a fiúval,ha irt sms-t vagy felhivott vagy az üzenőfalamra írt ha msn-en rám írt nem reagáltam rá.. Dobta a volt barátnőjét és jobban keresi kezdett,ekkora már feldolgoztam az egészet,megbocsájtottam neki(de nem felejtettem el)és most barátok vagyunk. Pár héttel ezelőtt a volt csaja facebook-on írt egy levelet, amiben engem ócsárolt azért mert őt dobta a fiú,és ő ezt nem tudja elviselni...ű

4. Tavaly jött egy új srác hozzánk az osztályba,eleinte nem is foglalkoztam vele,de elkezdett piszkálni amivel felhívta a figyelmemet magára..Nem tudom,hogy miért de nekem nagyon megtetszett,teltek,múltak a napok,hetek,hónapok,és belezúgtam teljesen.Volt barátnője,közbe meg engem hülyített és én rájöttem,hogy van barátnője,kerültem is de ő soha nem hagyott békén.Aztán elkezdett,engem megalázni,hogy milyen magas vagyok,milyen a testalkatom,és a többi. Nagyon elegem lett,és csúnyán összevesztem vele. 1-2 hónapig nagyjából minden rendeződött,szakított a barátnőjével és újra nálam próbálkozott,én hülye meg gondoltam,hogy biztos már más.Még annak ellenére is szerettem,hogy miket művelt velem. Megbeszéltünk egy randit,sokat készültem rá,és nem jött el.. Végül rájöttem,hogy jobb,hogy nem jöttem össze vele. Mert mióta magántanuló lett börtönbe került és a többi..

15/L

2011. máj. 24. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
2011. máj. 24. 23:32
 6/7 emlya ***** válasza:

A srác a suli egyik legnépszerűbb és legviccesebb fiúja volt, egy igazi szőke herceg, folyton énekelt nekem, a fenekemet csapdosta, a nevemet kiabálta állandóan, meg hogy így szeret, úgy szeret, sőt egy kiránduláson meghívott sörözni, egymás ölében ültünk és nagyon jól elvoltunk, aztán egy buliban "barátnőmnek" elmesélte, hogy közel kerültünk egymáshoz.... de abban a buliban mint később kiderült ők csókolóztak egymással....

Utána a srác folytatta az addigi viselkedését, meg a szexuális tartalmú megjegyzéseit, mire már tényleg menthetetlenül belehabarodtam.

Elhatároztam, hogy tudtára adom ezt, erre ő csak ennyit válaszolt: már egy ideje van barátnőm és szeretem....

Sok idő kellett, hogy elfelejtsem. Ez nagyon sziven ütött.

2011. máj. 30. 23:36
 7/7 emlya ***** válasza:

Bocsika

22/L

2011. máj. 30. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!