Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a visszautasítás jelei?
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem.De nem merek odamenni hozzá.Egyébként tudja hogy tetszik nekem.Az egyik nap ültem a padon(iskolában/diák vagyok/) óra előtt.És meglátott, egy pillanatig egymás szemébe néztünk aztán hátat fordított és elment.Persze félperc múlva visszajött és leült egy másik padra, mert a barátnőjét várta.
Tudom hogy miattam ment el.Ez azt jelenti hogy nem jövök be neki?
Szerintem 14 alattiak vagytok mind a ketten, ugyanis akkor szokott a lány részéről ilyen gyerekes és buta elutasítás megjelenni.
Szerintem hagyd még érlelődni, ha egy semmiség miatt ilyen, lehet szemtől szemben még rosszabb.
Utolsó mondatot elírtam.
"Mert zaklatni azért nem akarom."
ha néz az jó jel, csak nem tudja hogy tetszik neked, és nem akar beégni, hogy néz téged, szerintem menj oda hozzá vagy vedd fel msnre, aztán ott minden kiderül
hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!