Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyek a visszautasítás jelei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a visszautasítás jelei?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem.De nem merek odamenni hozzá.Egyébként tudja hogy tetszik nekem.Az egyik nap ültem a padon(iskolában/diák vagyok/) óra előtt.És meglátott, egy pillanatig egymás szemébe néztünk aztán hátat fordított és elment.Persze félperc múlva visszajött és leült egy másik padra, mert a barátnőjét várta.

Tudom hogy miattam ment el.Ez azt jelenti hogy nem jövök be neki?

2009. szept. 8. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg.
2009. szept. 8. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem 14 alattiak vagytok mind a ketten, ugyanis akkor szokott a lány részéről ilyen gyerekes és buta elutasítás megjelenni.

Szerintem hagyd még érlelődni, ha egy semmiség miatt ilyen, lehet szemtől szemben még rosszabb.

2009. szept. 8. 21:09
 3/13 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk
2009. szept. 8. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor csak fél.
2009. szept. 8. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
21:09-es vagyok - akkor éretlen a lány, vagy pedig tapasztalat híján fél tőled, esetleg nem akart semmi számára kínosat.
2009. szept. 8. 21:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért nem hinném hogy fél, mert miután visszajött elég jól elbeszélgetett a barátnőjével.És nem érezte feszéjezve magát.
2009. szept. 8. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se beszélj Vele! A legjobb lesz, ha az egyik bariddal üzizel egy barinőcsijének.
2009. szept. 9. 08:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Még arra lennék kíváncsi hogy mik azok a jelek amik arra utalnak hogy már bántja hogy állandóan nézem.Mert azt nem zaklatni nem akarom.
2009. szept. 10. 16:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó mondatot elírtam.

"Mert zaklatni azért nem akarom."

2009. szept. 10. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:

ha néz az jó jel, csak nem tudja hogy tetszik neked, és nem akar beégni, hogy néz téged, szerintem menj oda hozzá vagy vedd fel msnre, aztán ott minden kiderül

hajrá;)

2009. szept. 10. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!